ΗΡΑΚΛΗΣ

Κλείνει Ριζογιάννη

Κλείνει Ριζογιάννη
Ριζογιάννης

Εκτός του Αλεξάνταρ Σίμιτς και ο Παντελής Ριζογιάννης είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθούνε ακόμη και σήμερα από την ΠΑΕ Ηρακλής

Η ΠΑΕ Ηρακλής είναι πολύ πιθανό να ανακοινώσει σήμερα την απόκτηση εκτός του Αλεξάνταρ Σίμιτς και του Παντελή Ριζογιάννη.

Οι συζητήσεις με τον 25χρονο μέσο είναι ιδιαίτερα προχωρημένες κάτι που φάνηκε από το πρώτο κιόλας ραντεβού όπου παρουσιάστηκε ταύτιση απόψεων.

Ο Ριζογιάννης πριν από μερικές μέρες έμεινε ελεύθερος από την Νίκη Βόλου και όλα δείχνουνε πως θα ακολουθήσει το δρομολόγιο του συμπαίκτη του στο δεύτερο μισό της περσινής αγωνιστικής περιόδου του Δημήτρη Κοντοδήμου.Κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί και με τους Τάσο Κυριάκο και Νίκο Πουρτουλίδη.

Ο πρώτος αφού μείνει ελεύθερος από την Νίκη Βόλου με την οποία συνεχίζει να δεσμεύεται ακόμη με συμβόλαιο, ενώ ο δεύτερος στην τελευταία επαφή είχε ζητήσει μερικές ημέρες υπομονής.Σε μία εβδομάδα πάντως όπου αναμένεται να λυθεί το συμβόλαιο του Νέστορα Στεφανίδη, στην περίπτωση που βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό για τα χρήματα που έχει λαμβάνειν.

Ακόμη η διοίκηση της ΠΑΕ είναι να έχει συνάντηση με τους Νατσούρα, Τσερκέζο και Γεωργίου για το μέλλον τους ενώ ανοιχτή παραμένει η παραμονή του Χιονίδη.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ