ΗΡΑΚΛΗΣ

Κινείται για Τριανταφυλλάκο

Κινείται για Τριανταφυλλάκο

Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος αποτελεί παρελθόν από τον Πανθρακικό και στον Ηρακλή κινούνται για την απόκτησή του. Την πρώτη του προπόνηση έκανε ο Ηλίας Τσιλιγκίρης.

Η αποδέσμευση του Βασίλη Τριανταφυλλάκου από τον Πανθρακικό κίνησε άμεσα το ενδιαφέρον του Ηρακλή για την απόκτησή του. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός ήταν στα υπόψη του Νίκου Παπαδόπουλου για να έχει μία ακόμη λύση στον άξονα της μεσαίας γραμμής με την λύση του συμβολαίου του να επιτρέπει την έναρξη του φλερτ.

Ο Τριανταφυλλάκος με την λύση του συμβολαίου από την ομάδα της Κομοτηνής επέστρεψε στην γενέτειρά του, στην πόλη των Σερρών και επιθυμεί άμεσα να συμφωνήσει με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Στην πρωινή προπόνηση εξάλλου με την οποία ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία για το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πλατανιά στα Χανιά συμμετείχε για πρώτη φορά και ο Ηλίας Τσιλιγκίρης.

Ο 27χρονος εξτρέμ έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «κυανόλευκους» και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση της μεταγραφής του. Αυτή που θα επισημοποιήσει την απόκτησή του για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Μέχρι το καλοκαίρι του 2017.Στον Ηρακλή πάντως με την ενδεχόμενη απόκτηση του Τριανταφυλλάκου δεν αναμένεται να προχωρήσουν και στην απόκτηση ενός Έλληνα δεξιού μπακ κάτω των 24 ετών.

Μία αλλαγή πλάνων παρά τον τραυματισμό του Μιχάλη Μπουκουβάλα στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλων 1926.Αυτή είχε να κάνει με την εμφάνιση των Κάσσου, που αντικατέστησε μετά τον τραυματισμό του, και Κυριακίδη που κάλυψαν το κενό του ο καθένας στο κάθε ημίχρονο.

Τέλος έναν μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης θα παραμείνει ο Δημήτρης Τόσκας, ο οποίος μάλιστα υποβλήθηκε σε επέμβαση αποκατάστασης στο Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.Σύμφωνα με το ιατρικό δελτίο, ο ποδοσφαιριστής ταλαιπωρήθηκε από μικροδισκεκτομή λόγω δυσκοκοίλης στην σπονδυλική στήλη και έπρεπε να χειρουργηθεί για να επανέλθει άμεσα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ