ΗΡΑΚΛΗΣ

Καρέ με Ριζογιάννη

Καρέ με Ριζογιάννη
Ριζογιάννης

Ο Παντελής Ριζογιάννης πρόκειται να υπογράψει σήμερα το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ Ηρακλής συμπληρώνοντας το καρέ των μεταγραφικών της κινήσεων.

Μία μέρα μετά την απόκτηση του Αλεξάνταρ Σίμιτς σήμερα η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής αναμένεται να συμπληρώσει το καρέ των μεταγραφικών της κινήσεων με την απόκτηση του Παντελή Ριζογιάννη.

Ο 25χρονος μέσος που είναι ελεύθερος μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με την Νίκη Βόλου είναι να βρεθεί στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιό του. Κι αυτό γιατί τα έχει βρει σε όλα από την Παρασκευή με την διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής.

Σειρά πρόκειται να πάρει ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε ήταν στο ρόστερ της Νίκης Βόλου, ο Τάσος Κυριάκος, και απομένει να φανεί αν ακολούθως κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τον Νίκο Πουρτουλίδη που στην επαφή της περασμένης εβδομάδας είχε ζητήσει μερικές ημέρες υπομονής.

Κατά τα άλλα στον Ηρακλή είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο της παραμονής του Γιώργου Χιονίδη, χθες οριστικοποιήθηκε η παραμονή του Πασχάλη Βουτσιά ενώ παρελθόν αποτέλεσαν οι Σουλίδης, Τροΐρης και Γεωργίου.Ακόμη μέχρι την Παρασκευή είναι να ξεκαθαρίσει το τι θα γίνει και με τον Σταύρο Βαγγελόπουλο που έχει συμβόλαιο και την παραμονή του επιθυμεί ο Σίνισα Γκόγκιτς.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ