ΗΡΑΚΛΗΣ

Και επίσημα Σίμιτς

Και επίσημα Σίμιτς

Ο Αλεξάνταρ Σίμιτς αποτελεί την τρίτη μεταγραφή του Ηρακλή μετά από τους Ζαχόρα και Κοντοδήμο. Ακολουθεί την Τρίτη ο Παντελής Ριζογιάννης.

Η τρίτη μεταγραφή του Ηρακλή για την νέα αγωνιστική περίοδο είναι εδώ και μερικά λεπτά ο Αλεξάνταρ Σίμιτς που διαδέχθηκε τους Ζαχόρα και Κοντοδήμο.

"Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ανακοινώνει την απόκτηση του Σέρβου ποδοσφαιριστή Aleksandar Simić για την αγωνιστική περίοδο 2013-14", με τον Σίμιτς να βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα όπου και υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Ο 33χρονος μέσος έκανε το ποδοσφαιρικό του ντεμπούτο στην Ραντνίτσκι το 1997 και παρέμεινε για τέσσερα χρόνια (61 εμφανίσεις/3 τέρματα). Ακολούθως αγωνίστηκε με τα χρώματα της OFK Βελιγραδίου (120 εμφανίσεις/8 τέρματα) για τις περιόδους 2002-06, με μια μικρή παρένθεση το 2004 όπου δόθηκε δανεικός στην γαλλική Ιστρ.

Στην Ελλάδα ήρθε το 2007 για λογαριασμό του ΟΦΗ (65 εμφανίσεις/10 τέρματα), ενώ ακολούθησε η ΑΕΛ τις σεζόν 2009-11 όταν και έκανε 30 εμφανίσεις και σκόραρε 3 φορές.

Και επίσημα Σίμιτς

Την επόμενη χρονιά επέστρεψε στην Σερβία και στην OFK Βελιγραδίου (21 εμφανίσεις/2 τέρματα), με τον Σέρβο να ξεκίνησε την περσινή σεζόν στην Βόζντοβατς, ενώ από τον Ιανουάριο αποτελούσε μέλος του Πανσερραϊκού.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο Σίμιτς δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ: "Είμαι πολύ ευτυχισμένος που αποτελώ πλέον μέλος της μεγάλης ομάδας που λέγεται ΗΡΑΚΛΗΣ. Θα δώσω ό,τι περισσότερο μπορώ, ώστε ο ΗΡΑΚΛΗΣ να ανέβει στην Super League στην φυσική του θέση δηλαδή".

Επόμενη μεταγραφική κίνηση της ΠΑΕ Ηρακλής αναμένεται να αποτελέσει αύριο ο Παντελής Ριζογιάννης ενώ στην τελική ευθεία βρίσκεται και το φλερτ με τον Τάσο Κυριάκο.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ