ΗΡΑΚΛΗΣ

Και επίσημα Πουρτουλίδης

Και επίσημα Πουρτουλίδης

Το σίριαλ της απόκτησης του Νίκου Πουρτουλίδη είχε αίσιο τέλος για την ΠΑΕ Ηρακλής με την σημερινή υπογραφή του 29χρονου μέσου.

Παίκτης του Ηρακλή για τα επόμενα δύο χρόνια είναι από σήμερα ο Νίκος Πουρτουλίδης που βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ στις εγκαταστάσεις της Μίκρας και υπέγραψε το συμβόλαιό του.

«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκου Πουρτουλίδη για τα επόμενα δυο (2) χρόνια», ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ σε ένα φλερτ που το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει από τις 27 Ιουνίου.

Ο 29χρονος μέσος υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο (2002-2006) με την ομάδα της ΑΕΚ, όμως για τις σεζόν 2004-2006 παραχωρήθηκε δανεικός στον Θρασύβουλο (69 εμφανίσεις). Ακολούθως βρήκε ποδοσφαιρική «στέγη» για δυο χρόνια (2006-2008) στην Τρίπολη φορώντας την φανέλα του Αστέρα (23 εμφανίσεις), ενώ το 2008 αγωνίζεται με τα χρώματα του Ηλυσιακού.

Την αγωνιστική περίοδο 2008-2010 ανήκε στην ομάδα της Καλαμάτας, όπου και αγωνίστηκε σε 60 παιχνίδια και σκόραρε τρεις φορές. Στην συνέχεια αποτέλεσε μέλος του Πιερικού για τις περιόδους 2010-2012 (61 εμφανίσεις/2 τέρματα), ενώ τελευταίος του «σταθμός» ήταν η Νίκη Βόλου (43 εμφανίσεις, 7 τέρματα).

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Πουρτουλίδης σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ηρακλής τόνισε: «Έφυγα από μια ομάδα ιστορική όπως είναι η Νίκη Βόλου και ήρθα σε μια ομάδα μεγάλη που έχει γράψει την δικιά της ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μπορεί τελευταία ο ΗΡΑΚΛΗΣ να πέρασε δύσκολες στιγμές αλλά υπάρχει μεγάλο κίνητρο για να μπορέσει να επιστρέψει και πάλι εκεί που ανήκει και να πρωταγωνιστήσει ξανά στην Super League.

Εύχομαι να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα που θα παίξει καλό ποδόσφαιρο και με τον κόσμο δίπλα μας να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Εύχομαι να είμαι υγιής και θα δώσω τα πάντα για να τα καταφέρουμε και θα προσπαθήσω να δικαιώσω την εμπιστοσύνη της Διοίκησης και του προπονητή».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πουρτουλίδης αποτελεί τον δεύτερο παίκτη που αποκτάει ο Ηρακλής που στην περσινή αγωνιστική περίοδο είχε φορέσει την φανέλα της Νίκης Βόλου και αναμένεται να ακολουθήσει ο Τάσος Κυριάκος. Κι όσο για την καθυστέρηση της μεταγραφής του είχε να κάνει με το ότι περίμενε να δει αν θα προχωρούσε το ενδιαφέρον που είχε από ομάδες της Super League.

Εκτός του Κυριάκου στην τελική ευθεία βρίσκεται και η απόκτηση του 32χρονου Πορτογάλου μέσου Βιτόρ Λίμα ενώ για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας εξετάζονται οι περιπτώσεις των Λευτέρη Γιαλούση και Πέτρου Κοντέων. Ο πρώτος στην περσινή αγωνιστική περίοδο ήταν στον Αστέρα Τρίπολης και ο δεύτερος στην Δόξα Δράμας και συμπαίκτης πρόπερσι με τον Πουρτουλίδη στον Πιερικό.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ