ΗΡΑΚΛΗΣ

Ήρθε ο Μπαγκαγιόκο, αγωνία για ΕΠΟ

Ήρθε ο Μπαγκαγιόκο, αγωνία για ΕΠΟ
INTIME SPORTS

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Μαμαντού Μπαγκαγιόκο με σκοπό να υπογράψει. Αγωνία ενόψει της απόφασης της ΕΠΟ για συμμετοχή του Ηρακλή στη Super League.

Ο πρώην επιθετικός της Νις από το Μάλι ήρθε μαζί με τον μάνατζερ του περίπου στις 2:00 μετά τα μεσάνυχτα αναμένοντας με την σειρά του τις εξελίξεις της σημερινής ημέρας πριν υπογράψει το συμβόλαιό του.

Κάτι που ισχύει με όλους στις τάξεις της ΠΑΕ Ηρακλής και των φιλάθλων της ομάδας που αναμένουν την απόφαση δικαίωσης για την συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League από την δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ.

Μία απόφαση που ουσιαστικά θα επικυρώσει την συμφωνία της ΠΑΕ Ηρακλής τόσο με τον Μπαγκαγιόκο όσο και με τους Σιλβέν Μονσορό και Τζίμι Μενφρουά διετούς διάρκεια.

Στις τάξεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης πάντως και μη θέλοντας να χάσουν χρόνο έχουνε προγραμματίσει οι τρεις ποδοσφαιριστές να περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις σήμερα το πρωί (05/09) ώστε στην συνέχεια να απομένει μόνο η υπογραφή τους.

Εκτός της παραπάνω τριπλέτας η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής σε περίπτωση παρουσίας της ομάδας στο πρωτάθλημα της Super League έχει έρθει σε συμφωνία με τον Τζέι Λόιντ Σάμουελ.

Μία συμφωνία ωστόσο η επικύρωση της οποίας θα εξαρτηθεί από το αν τελικά η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αγωνιστεί ή όχι στο πρωτάθλημα της Super League.

Η επιλογή του Σάμουελ που μέχρι τον Ιούνιο άνηκε στην Μπόλτον και μετράει συνολικά 240 συμμετοχές στην Premier League (σε Άστον Βίλα και Μπόντον) έχει να κάνει ώστε να αποτελέσει τον παρτενέρ του Πέτρου Κανακούδη για την θέση του αριστερού μπακ.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ