ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής-Χανιά 1-1

Ηρακλής-Χανιά 1-1
INTIME SPORTS

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Καρπενήσι Ηρακλής και Χανιά αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 με τα γκολ από τις κεφαλιές του Κοντέων στο 37΄ και το αυτογκόλ στο 90΄.

Οι κεφαλιές του Κοντέων στο 37΄ και αυτογκόλ στο 90΄ διαμόρφωσαν το τελικό 1-1 στο φιλικό παιχνίδι του Ηρακλή με τα Χανιά που έγινε στο Καρπενήσι. Σε ένα παιχνίδι όπου ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν έδωσε χρόνο συμμετοχής στον Μπαρτολίνι με τον Αργεντινό κεντρικό αμυντικό να ανεβάζει ρυθμούς αλλά και στον Χασόμα Μπάμπα που ταλαιπωρείται εκ νέου από ενοχλήσεις στο γόνατό του.

Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή την περσινή χρονιά και νυν της ομάδας της Κρήτης εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του Χουάντερσον στο 37΄ μετά το κόρνερ που εκτέλεσε από τα δεξιά ο Καραγιάννης και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου.

Ο Ηρακλής του Νίκου Παπαδόπουλου όμως έψαξε να βρει το γκολ της ισοφάρισης μέχρι το φινάλε και το πέτυχε στο 90΄ με την κεφαλιά του Κοντέων σε βάρος της ομάδας του μετά την εκτέλεση κόρνερ του Σαραμαντά.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Βαλεριάνος, Ζιαμπάρης, Στάμου, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ρομάνο, Τσιλιανίδης, Σιατραβάνης, Περόνε.

Στο β΄ ημίχρονο ξεκίνησαν οι: Λαδάς, Τόσκας, Ζαμπάζης, Στεφανίδης, Λουκίνας, Καλφούτζος (79΄ Μπίκας), Σμίλτος, Σαραμαντάς, Μουχάλης (85΄ Κυβρακίδης), Κυριακίδης, Πασάς.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ