ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής-Πιερικός 1-1

Ηρακλής-Πιερικός 1-1
INTIME SPORTS

Ηρακλής και Πιερικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας. Βουτσιάς και Στεφανίδης τα γκολ των δύο ομάδων.

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Ηρακλής και Πιερικός σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας. Τα γκολ σημείωσαν στο 22' ο Βουτσιάς κάνοντας το 1-0 για τον Ηρακλή ενώ για τον Πιερικό ισοφάρισε στο 90' ο υπο δοκιμή Βούλγαρος Παβλόφ.

Ο Σίνισα Γκόγκιτς χρησιμοποίησε στο 60' τον Χουάντερσον – μετά τους Κηπουρό και Κολίτσι που επίσης αγωνίστηκαν από ένα ημίωρο – ενώ δοκίμασε τον Σέρβο Ιγκορ.

Ηρακλής: Κηπουρός (30' Κολίτσι), Μπουκουβάλας, Μπριλάκης, Σαββίδης, Θόρια, Βουτσιάς, Σιατραβάνης, Λίμα, Νατσιόπουλος, Κυριάκος, Χιονίδης (10' Τσιλιανίδης).

Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησαν οι: Κολίτσι (61' Χουάντερσον), Κοντοδήμος, Σαράφογλου, Παπαστεριανός (80΄ Κραγιόπουλος), Τσερκέζος, Ματσούκας, Πουρτουλίδης, Ιγκορ (Σέρβος υπό δοκιμή), Σίμιτς, Κοντέων, Ζαχόρα.

Πιερικός: Πατσογιώργος, Νίκου, Κρουσταλλέλης, Ιτσιος, Ιορδανίδης, Παπατόλιος, Σερέτης, Αποστολίδης, Κέρι, Στεφανίδης, Καθάριος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησαν οι: Παπατολίκας, Παπατζίκος, Μανίκας, Βράχνας, Παβλόφ και Μπρίτο.

Μετά το τέλος του φιλικού παιχνιδιού ο τεχνικός του Ηρακλή Σίνισα Γκόγκιτς δήλωσε: " Μετά από αρκετές μέρες προπονήσεων είδα αρκετά πράγματα. Είδα καλά στοιχεία είδα και κάποια πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε. Αυτό που εγώ ζητάω είναι λίγος χρόνος για να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού. Θέλω πολλά τρεξίματα πίεση ψηλά.

Στο πρώτο ημίχρονο πήγαμε αρκετά καλά. Πιο κοντά σε αυτό που ζητάμε. Δεν περίμενα να κάνουμε καμιά φοβερή εμφάνιση σήμερα. Τα φιλικά είναι για να σπάσει ο ρυθμός από τις συνεχόμενες προπονήσεις. Συνεχίζουμε την δουλειά για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Ανεξάρτητα από το αν οι παίκτες γνωρίζονται μεταξύ τους πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ