ΗΡΑΚΛΗΣ

Η πρώτη αποστολή του Αμανατίδη

Η πρώτη αποστολή του Αμανατίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ηρακλής υποδέχεται τον Ατρόμητο στο ντεμπούτο του Γιάννης Αμανατίδη στην τεχνική ηγεσία του "Γηραιού", συμπεριλαμβάνοντας στην 20μελή αποστολή του Λεοζίνιο, Ζιαμπάρη και Κυριακίδη.

Σε εποχή Γιάννη Αμανατίδη κινούνται στον Ηρακλή, με τον Έλληνα προπονητή να κάνει το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία της μεγάλης ομάδας του "Γηραιού" για την εντός έδρας αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής της SuperLeague με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Στην 20μελή αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι Λεοζίνιο, Ζιαμπάρης και Κυριακίδης, αντίθετα εκτός είναι ο Σαραμαντάς (σ.σ είχε αποβληθεί στο ντέρμπι της Τούμπας) και οι τραυματίες Περόνε, Μπαρέττας και Ζαμπάζης.

Αμέσως μετά τη λήξη της προπόνησης, ο Γιάννης Αμανατίδης ανακοίνωσε την αποστολή του κυριακάτικου παιχνιδιού, η οποία αποτελείται από 20 παίκτες που είναι οι εξής: Χουάντερσον, Περνίς, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Καραγκούνης, Τσότρας, Βοσνακίδης, Κυριακίδης, Ρούσσος, Κούρος, Ιντζόγλου, Αγγελόπουλος, Μπλέτσας, Μοντέιρο, Λεοζίνιο, Κυνηγόπουλος, Πασάς, Αμαραντίδης, Λουκίνας, Λάμπρου.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ