ΗΡΑΚΛΗΣ

Η αποστολή του Ηρακλή για το ματς με την ΑΕΚ

Η αποστολή του Ηρακλή για το ματς με την ΑΕΚ
Ηρακλής INTIME SPORTS

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε τους εκλεκτούς για το ματς της Δευτέρας (25/5) κόντρα στην ΑΕΚ με τον Ηρακλή να ταξιδεύει χωρίς επιπλέον προβλήματα στην Αθήνα.

Χωρίς κάποιο επιπλέον πρόβλημα πλην αυτών που ήταν ήδη γνωστά με τις απουσίες των Στάμου και Περόνε ολοκλήρωσε ο Ηρακλής την προετοιμασία του για το σπουδαίο παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Οι "κυανόλευκοι" προπονήθηκαν το Σάββατο το απόγευμα στην Μίκρα και την Κυριακή θα ταξιδέψουν για την Αθήνα ενώ βρήκαν ένα γήπεδο προκειμένου να κάνουν και ένα χαλάρωμα επί Αθηναϊκού εδάφους.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με μία προπόνηση στη Μίκρα ολοκληρώθηκε σήμερα (23/5) το απόγευμα η προετοιμασία του Ηρακλή για την αναμέτρηση της Δευτέρας κόντρα στην ΑΕΚ (25/5, 18:00) στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Στα ιατρικά, με δεδομένες τις απουσίες των Στάμου και Περόνε λόγω τραυματισμών, δεν προέκυψε κανένα πρόβλημα κατά την διάρκεια της σημερινής και τελευταίας, σε φουλ ρυθμούς, προπόνησης πριν το ματς με την ΑΕΚ και μετά το τέλος του προγράμματος ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε τα ονόματα των 20 ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν αεροπορικώς το πρωί της Κυριακής (8:35) για την Αθήνα.

Αναλυτικά: Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Βαλεριάνος, Καρασαλίδης, Πουρτουλίδης, Ρομάνο, Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Λουκίνας, Σιατραβάνης, Τσιλιανίδης, Τσιλιγκίρης , Ρουγκάλας, Πασάς, Κάσσος και Αγγελούδης.

Τέλος, επί Αθηναϊκού εδάφους προγραμματίστηκε να διεξαχθεί χαλαρή προπόνηση το μεσημέρι της Κυριακής προκειμένου να “ξεμουδιάσουν” οι ποδοσφαιριστές από το ταξίδι".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ