ΗΡΑΚΛΗΣ

Γιαννίκογλου για 2,5 χρόνια

Γιαννίκογλου για 2,5 χρόνια
INTIME SPORTS

Ο Σεραφείμ Γιαννίκογλου αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή του Ηρακλή για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η πρώτη μεταγραφή του Ηρακλή για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι ο Σεραφείμ Γιαννίκογλου. Ο πρώην τερματοφύλακας του Φωκικού άφησε πίσω του την Άμφισσα και βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη όπου στις εγκαταστάσεις της Μίκρας υπέγραψε συμβόλαιο για 2,5 χρόνια.

«Τον τερματοφύλακα Μάκη (Σεραφείμ) Γιαννίκογλου, ο οποίος το τελευταίο εξάμηνο αγωνιζόταν στο Φωκικό, απέκτησε ο Ηρακλής, για τα επόμενα δυόμιση χρόνια. Ο 21χρονος τερματοφύλακας που γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου 1993 στην Καβάλα, ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 12 χρονών στα τμήματα υποδομής της SKODA Ξάνθης και έξι χρόνια αργότερα πήρε μεταγραφή στην Ομόνοια Κύπρου, όπου παρέμεινε για μία διετία. Την περίοδο 2013 – 2014 αγωνίστηκε στη Νέα Καβάλα και από το καλοκαίρι ανήκε στο δυναμικό του Φωκικού Άμφισσας», ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Ο Γιαννίκογλου μετά την υπογραφή του συμβολαίου του στα γραφεία της ΠΑΕ δήλωσε: «Κατ΄ αρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Παπαδόπουλο για την ευκαιρία που μου δίνει, όπως και όλους τους ανθρώπους του Ηρακλή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που αποτελώ μέλος μια ομάδας που έχει μεγάλη ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να βοηθήσω για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Πιστεύω ότι ο Ηρακλής με το έμψυχο υλικό που διαθέτει, αλλά και τη δυναμική που έχει σαν σύλλογος, θα πραγματοποιήσει τους στόχους που έχει βάλει από την αρχή της περιόδου».

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ