ΗΡΑΚΛΗΣ

Για την πρόκριση στα Χανιά

Για την πρόκριση στα Χανιά
Ηρακλής

Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε το πρωί την μίνι προετοιμασία του για το παιχνίδι Κυπέλλου στα Χανιά την Τετάρτη (7/1, 15.00) με τον Πλατανιά στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων της Β΄ φάσης του θεσμού.

Με την πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία του Ηρακλή για το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου στα Χανιά με τον Πλατανιά στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων της Β΄ φάσης του θεσμού.

Σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου αν δεν χάσει παίρνει αντί αυτής του Γιάννη Χριστόπουλου το εισιτήριο της πρόκρισης για τους 32 του θεσμού.

Ο τεχνικός του Ηρακλή προχώρησε σε δύο αλλαγές στην αποστολή του σε σχέση με το νικηφόρο παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλωνα 1926 για το πρωτάθλημα της Football League καθώς οι Μπουκουβάλας και Περόνε έμειναν εκτός.

Απόντες είναι οι δύο τραυματίες Μπουκουβάλας (υπέστη διάστρεμμα στο παιχνίδι της Κυριακής), Τόσκας και Λαδάς, ο Εμάνουελ Περόνε για να ξεκουραστεί αλλά και ο Μπίνο Μπάμπα που αναμενόταν και συμπεριλαμβανόταν στην αποστολή και να έπαιρνε χρόνο συμμετοχής.

Από μία θέση στην αποστολή του Ηρακλή πήρανε οι Μίλτος Στεφανίδης και Ηλίας Καλφούντζος με την αποστολή να αναχώρησε μετά το απόγευμα για τα Χανιά.

Οι είκοσι ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν τους «εκλεκτούς» του Παπαδόπουλου για το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πλατανιά είναι οι: Χουάντερσον, Παπαθανασίου, Ζιαμπάρης, Σμίλτος, Σαραμαντάς, Βαλεριάνος, Στάμου, Μπαρτολίνι, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ρομάνο, Κυριακίδης, Στεφανίδης, Λουκίνας, Πασάς, Σιατραβάνης, Τσιλιανίδης, Αγγελούδης, Κάσσος και Καλφούντζος.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ