ΗΡΑΚΛΗΣ

Γεύμα από Όγιος

Γεύμα από Όγιος
Όγιος INTIME SPORTS

Ο Γκιγιέρμο Όγιος μπορεί να αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή εντούτοις φρόντισε να κάνει το αποχαιρετιστήριο γεύμα στους μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστές και συνεργάτες του.

Το αποχαιρετιστήριο γεύμα στους μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστές και συνεργάτες του στην ομάδα του Ηρακλή παρέθεσε ο Γκιγιέρμο Όγιος.

Ο Αργεντινός τεχνικός με τον τρόπο αυτό μπορεί να μην πήγε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας για να το κάνει στην μεσημεριανή προπόνηση της Δευτέρας του Πάσχα το έκανε όμως χθες.

Κατά τα άλλα στην χθεσινή προπόνηση υπήρξε έντονος διάλογος μεταξύ του Κώστα Τσαλίκη και του Μπέντζαμιν Ονουάτσι με αφορμή τις τελευταίες εμφανίσεις του Νιγηριανού επιθετικού. Με τον τρόπο αυτό θέλησε να τον θέσει προ των ευθυνών του εν όψει των δέκα παιχνιδιών που απομένουνε για το φινάλε του πρωταθλήματος των πλέι οφ και της προσπάθειας επίτευξης του στόχου της ανόδου στην Super League.

Στο αγωνιστικό κομμάτι όπως φάνηκε μέσα από την χθεσινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας οι Μιχάλης Μπουκουβάλας, Κοσμάς Τσιλιανίδης και Σάββας Σιατραβάνης ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους και τέθηκαν στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου εκτός έδρας, προπονούμενοι σε πλήρεις ρυθμούς.

Όσο για τον Ονουάτσι που ακολούθησε ελαφρύ ατομικό πρόγραμμα αφού βρισκόταν σε φάση ανάρρωσης από τη γαστρεντερίτιδα που τον είχε ταλαιπωρήσει θα φανεί σήμερα αν θα είναι διαθέσιμος για το αυριανό παιχνίδι.

Ο Τάι υπεβλήθη σε εξέταση μαγνητικής τομογραφίας, η οποία δεν έδειξε νέα ρήξη στον τετρακέφαλο, αλλά τη συγκέντρωση εκτεταμένου υγρού στο – κατ’ επανάληψη – τραυματισμένο σημείο. Συνέχισε με θεραπεία και είναι βέβαιη η απουσία του στα παιχνίδια με τους Ολυμπιακό Βόλου, Κέρκυρα και εξαιρετικά αμφίβολη με τη Νίκη Βόλου.

Ο Φώτης Κηπουρός αναρρώνει στο σπίτι του από την εμπύρετη λοίμωξη του αναπνευστικού, που τον ταλαιπωρεί, ενώ ο Ντάριο Ζάχορα δυσκολεύεται να ξεπεράσει την αδιαθεσία, που τον ταλαιπωρεί από πριν το παιχνίδι με τον Αιγινιακό και προτιμήθηκε να νοσηλευτεί σε ιδιωτική κλινική για προληπτικούς λόγους. Διαπιστώθηκε ότι τα αίτια έχουν να κάνουν με ίωση και αφυδάτωση του οργανισμού του και θα λάβει εξιτήριο, μόλις του παρασχεθεί η απαραίτητη ιατρική φροντίδα.

Ο Άγγελος Παπαστεριανός ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και γυμναστηρίου, προκειμένου να απαλλαγεί πλήρως από το διάστρεμμα ποδοκνημικής, που του προξένησε ενοχλήσεις πριν το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Αιγινιακό του Καυτανζογλείου Σταδίου.

Είναι σαφές ότι η επιλογή του τεχνικού της ομάδας να δηλωθούν οι δύο τελευταίοι για έκτιση ποινής στη μεθαυριανή αναμέτρηση, είναι απολύτως αλληλένδετη με το γεγονός ότι δεν έχουν κατορθώσει να αποθεραπευθούν πλήρως, όπως και αποδεικνύει η κατάστασή τους.

Τέλος ο Χασόμα Μπαμπά συνεχίζει το ενισχυμένο πρόγραμμα βελτίωσης φυσικής κατάστασης, το οποίο ακολουθεί.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ