ΗΡΑΚΛΗΣ

Φουλάρει για Ρομάνο

Φουλάρει για Ρομάνο
INTIME SPORTS

Ο Ντιέγκο Ρομάνο βρίσκεται ψηλά στην λίστα του Νίκου Παπαδόπουλου για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του Ηρακλή της νέας αγωνιστικής περιόδου. Τελικό ραντεβού με Εμάνουελ Περόνε.

Ο ποδοσφαιριστής που βρίσκεται ψηλά στην λίστα του Νίκου Παπαδόπουλου για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του Ηρακλή της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι ο Ντιέγκο Ρομάνο.

Οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται σε συνεχόμενες επαφές με την πλευρά του Αργεντινού που έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη και ίσως άμεσα να υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις με την υπογραφή συμβολαίου. Κι αυτό γιατί στην Μίκρα υπάρχει αισιοδοξία προς αυτή την κατεύθυνση.

Κατά τα άλλα για το βράδυ έχει προγραμματιστεί η κρίσιμη και ακόμη και τελική συνάντηση με τον Αργεντινό επιθετικό Εμάνουελ Περόνε όπου θα ξεκαθαρίσει και το ενδεχόμενο της απόκτησής του.

Όσον αφορά δε τον Λευτέρη Ματσούκα παρά το γεγονός ότι είχε έναν χρόνο ακόμη συμβόλαιο αποτελεί από σήμερα παρελθόν από τον Ηρακλή μετά την συνάντηση που είχε το πρωί με τον Γιώργο Μπέζα στα γραφεία της Μίκρας.

Σε αυτήν δεν βρέθηκε λύση στο οικονομικό και έτσι οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν την συνεργασία τους κοινή συναινέσει με την ΠΑΕ Ηρακλής να εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ