ΗΡΑΚΛΗΣ

Έρχεται ο Μπαρτολίνι

Έρχεται ο Μπαρτολίνι
Μπαρτολίνι INTIME SPORTS

Ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι αναμένεται να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη αύριο για λογαριασμό του Ηρακλή όπου δεν προχωράει η απόκτηση του Κωνσταντίνου Ρουγκαλά.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρίσκεται αύριο για λογαριασμό του Ηρακλή ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι όπου δεν προχωράει η απόκτηση του Κωνσταντίνου Ρουγκαλά.

Η έλευση του Αργεντινού κεντρικού αμυντικού με εμπειρία στην Super League με τον Αστέρα Τρίπολης για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Στον Μπαρτολίνι έχει γίνει πρόταση για συμβόλαιο δύο χρόνων, κάτι που έγινε και με τους Αργεντινούς Ρομάνο και Περόνε που αποκτήθηκαν προ ημερών.

Ο 32χρονος θα αποτελέσει την τρίτη μεταγραφή του Ηρακλή σε αυτό το καλοκαίρι ξένου ποδοσφαιριστή και κατ΄ επέκταση θα είναι και η τελευταία μεταγραφή άνω των 24 ετών που έχει το δικαίωμα να κάνει η ΠΑΕ Ηρακλής.

Εν τω μεταξύ οριστικά δεν προχωράει η περίπτωση του Κωνσταντίνου Ρουγκαλά με τον νεαρό αμυντικό να συνεχίζει να προπονείται στο Ρέντη με την ομάδα του Ολυμπιακού να μην βιάζεται να αποφασίσει για το μέλλον του. Για αυτό και στις εγκαταστάσεις της Μίκρας αποφάσισαν να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ