ΗΡΑΚΛΗΣ

Επικοινωνία με Μελισσά

Επικοινωνία με Μελισσά
Μελισσάς INTIME SPORTS

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης είναι έτοιμος να αναλάβει την ΠΑΕ Ηρακλής και γίνονται κινήσεις για το ρόστερ της νέας περιόδου. Κρούση στον Δημήτρη Κοντοδήμο να ανανεώσει. Πρόταση στον Πασχάλη Μελισσά.

Το βάρος των τελευταίων ημερών στην ΠΑΕ Ηρακλής μπορεί να έχει πέσει στην αλλαγή σελίδας στο ιδιοκτησιακό με τον Σπύρο Παπαθανασάκη να είναι έτοιμος να αναλάβει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται κινήσεις για το ρόστερ της νέας περιόδου. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της Μίκρας όσοι έχουνε αναλάβει το αγωνιστικό τμήμα μετά από το πέρας των υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα της Football League, σε κανονική διάρκεια και πλέι οφ, έχουνε φροντίσει να κινηθούν με απόλυτη μυστικότητα τις τελευταίες μέρες.

Τόσο στο θέμα του προπονητή όσο και της διαμόρφωσης του ρόστερ. Στο θέμα του προπονητή όλα δείχνουν πως ο Νίκος Παπαδόπουλος που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του Ηρακλή βρισκόμενος στην άκρη του πάγκου του σε 11 παιχνίδια από την Δευτέρα του Πάσχα δείχνει να είναι στην Νο1 θέση της λίστας. Και όχι άδικα. Το συμβόλαιό του μπορεί να λήγει την Δευτέρα, με την ολοκλήρωση του Ιούνη, αλλά το πιθανότερο είναι να υπογράψει νέο.

Με τα πρώτα χρήματα που θα αποστείλει ο Σπύρος Παπαθανασάκης, και που αναμένονται από μέρα σε μέρα από τον ομογενή Καναδό και ανέρχονται στο ποσό των 300.000 ευρώ, το μεγαλύτερο μέρος αποσκοπεί να κλείσουν οι όποιες εκκρεμότητες υπάρχουνε στο φετινό ρόστερ. Αν όχι όλες το μεγαλύτερο μέρος, ώστε να μην υπάρξουν προσφυγές και να μην χαθούνε οι ποδοσφαιριστές που δεσμεύονται με συμβόλαιο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σε αυτήν την ατηγορία δεν ανήκει ο Δημήτρης Κοντοδήμος καθώς το περασμένο καλοκαίρι ο έμπειρος αριστερός μπακ είχε υπογράψει συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας. Παρόλα αυτά προ ημερών υπήρξε επαφή μαζί του όπου του τονίστηκε η επιθυμία εξόφλησής του και παραμονής του και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Κοντοδήμος έδειξε θετικός και αναμένει παρά το ότι προ ημερών είχε φανεί να καταλήγει στην Λάρισα.

Εκτός του Κοντοδήμου στις τρεις ανανεώσεις που υπάρχει η δυνατότητα να κάνει η ΠΑΕ Ηρακλής είναι και η επιθυμία και για αυτήν του Μπέντζαμιν Ονουάτσι. Ο Νιγηριανός μπορεί να αποχώρησε στην διάρκεια του μίνι πρωταθλήματος των πλέι οφ με την απουσία του να ήταν αισθητή ωστόσο η στάση να αποσύρει την προσφυγή του με αποτέλεσμα να μην υπάρξει κατάπτωση της εγγυητικής φαίνεται να αλλάζει τα δεδομένα.

Την ίδια ώρα δύσκολα να ανανεώσει ο Τάι καθώς ο Βραζιλιάνος μέσος μετά από δύο χρόνια παρουσίας του στο ρόστερ του Ηρακλή φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με ισπανική ομάδα. Κάτι που σημαίνει ότι θα αποτελέσει παρελθόν.

Εκτός όμως από τις όποιες ανανεώσεις μπορεί να είναι υπό σκέψη να γίνουνε πράξη στις εγκαταστάσεις της Μίκρας παράλληλα γίνονται επαφές και με συγκεκριμένους μεταγραφικούς στόχους για την νέα αγωνιστική περίοδο. Στην λογική αυτή είναι και η κρούση που έγινε πριν από μία εβδομάδα με τον Πασχάλη Μελισσά που παραμένει ελεύθερος αφού ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με τον Παναιτωλικό.

Ο έμπειρος αμυντικός χαφ με παραστάσεις από Super League και Football League δείχνει διατεθειμένος να περιμένει τον Ηρακλή περιλαμβάνοντάς τον στις βασικές του επιλογές εκτός και αν προκύψει πρόταση από ομάδα της Super League που θα τον ικανοποιήσει. Εκτός του Μελισσά που αποτελεί την βασική επιλογή για τον άξονα στην μεσαία γραμμή οι άλλες δύο μεταγραφές θα αφορούνε έναν κεντρικό αμυντικό και έναν επιθετικό κορυφής.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ