ΗΡΑΚΛΗΣ

Ελεύθερος ο Μπάμπα

Ελεύθερος ο Μπάμπα

Ο Χασόμα Μπίνο Μπάμπα έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή αλλά όλα δείχνουνε ότι θα παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι μετακομίζοντας στην Καλαμαριά.

Ελεύθερος από τον Ηρακλή έμεινε ο Χασόμα Μπίνο Μπάμπα αλλά όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι μετακομίζοντας στην Καλαμαριά. Ένα σενάριο που είχε προκύψει όχι μόνο χθες αλλά γενικότερα τις τελευταίες μέρες με ενδεχόμενο δανεισμό του στον Απόλλων 1926 όπου αναμένεται να υπογράψει ως ελεύθερος.

Το γιατί; Έχει να κάνει με το πρόβλημα που προέκυψε με την μη έκδοση του δελτίου του από το περασμένο καλοκαίρι όταν και έγινε η ανανέωση του συμβολαίου με αποτέλεσμα να μην είχε δικαίωμα όχι απλά να αγωνιστεί αλλά έστω να συμπεριληφθεί στην αποστολή κάποιου παιχνιδιού. Ακόμη και τον τελευταίο μήνα που προπονούταν σε κανονικούς ρυθμούς.

Την ίδια ώρα αξίζει να σημειωθεί ότι στον Απόλλων 1926 θεωρούν από χθες δεδομένη την απόκτηση του Μπάμπα μετά από αυτή του Νίκου Ψυχογιού στην χθεσινή τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου.

Σε μία κίνηση που είχε να κάνει για να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε από την λύση του συμβολαίου του Άρη Γαλανόπουλου.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ