ΗΡΑΚΛΗΣ

Δεν πήρε άδεια ο Ηρακλής

Δεν πήρε άδεια ο Ηρακλής
Παπαθανασάκης

Η ΠΑΕ Ηρακλής δεν εξασφάλισε άδεια από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ και ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ομάδας, Σπύρος Παπαθανάσκης, ανέφερε: ''Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό''.

Δεν χορηγήθηκε άδεια από την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ στον Ηρακλή. Έτσι ο Γηραιός θα έχει περιορισμούς στις μεταγραφές στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν. Θα πρέπει να σημειωθεί, βέβαια, ότι η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ Ηρακλής έχει ξεκινήσει να δουλεύει την έφεση που θα πρέπει να ασκηθεί και θα ασκηθεί μέχρι την Τρίτη.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Σπύρος Παπαθανασάκης, τοποθετήθηκε με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα για την αρνητική απόφαση της Επιτροπής Αδειοδότησης. Αναλυτικά η επίσημη δήλωσή του : ''Σήμερα μάθαμε ότι δεν μας χορηγήθηκε άδεια από την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Εντός των επόμενων πέντε ημερών θα προετοιμάσουμε και θα υποβάλλουμε την έφεση μας προς την Δευτεροβάθμια Επιτροπή για την επανεξέταση της απόφασης αυτής. Μετά τη διαδικασία της έφεσης, θα είμαστε σε θέση να μοιραστούμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αίτηση αδειοδότησης. Κάθε μέρα, υπάρχουν κάποιες στιγμές που με κάνουν όλο και πιο υπερήφανο που αποτελώ μέρος του Ηρακλή.

Ακόμα και η διαδικασία αδειοδότησης δεν αποτελεί εξαίρεση σ’ αυτό. Αν και απαιτήθηκε πολύ σκληρή δουλειά και τεράστιοι πόροι κατά την διαδικασία, αυτό που ξεχώρισε για μένα είναι ότι το πάθος, η υπερηφάνεια και η πίστη στον Ηρακλή είναι πανταχού παρών, ακόμη και στο πλαίσιο μιας διοικητικής διαδικασίας, όπως αυτή. Μέσα από τις παρουσιάσεις τους ο κ. Μάκης Σεντελίδης, ο κ. Θοδ. Παπαδόπουλος και ο νομικός μας σύμβουλος κ. Στέφανος Τσιμικάλης, εκπροσώπησαν την ομάδα με σοφία και εντιμότητα. Θα έλεγα ακόμα ότι και το χθεσινό παιχνίδι δεν αποτελεί εξαίρεση γιατί παίξαμε εναντίον μιας υπερήφανης ομάδας που πάλεψε σε ένα γήπεδο με οπαδούς που ήταν εκεί για να φωνάξουν για την ομάδα τους και να απολαύσουν το παιχνίδι. Γι’ αυτό τρέφω μεγάλο σεβασμό στην ομάδα αυτή.

Για μένα, το να είμαι σε θέση να βρίσκομαι στην ίδια κερκίδα με τους οπαδούς μας οι περισσότεροι από τους οποίους δεν ήταν από την Θεσσαλονίκη και των οποίων η αγάπη και η υποστήριξη ποτέ δε σταμάτησε, άλλα αντίθετα χρησιμοποίησαν όλη την δύναμη τους για να βοηθήσουν την ομάδα, ήταν μια ευλογία. Με έκανε να συνειδητοποιήσω καλύτερα από ποτέ, πόσο ωραίο είναι αυτό που έχουμε στον Ηρακλή. Οι οπαδοί μας, μας έχουν στηρίξει και ποτέ δεν μας έχουν απογοητεύσει- μας εμπνέουν και συνεχίζουμε! Βλέποντας τα πρόσωπα των παικτών μας χθες μετά το παιχνίδι, ξέρω ότι θα κάνουν το ίδιο οι παίκτες μας για τους οπαδούς και ότι θα αγωνιστούμε όλοι μαζί στηρίζοντας ο ένας τον άλλον στο επόμενο παιχνίδι για να έρθουμε ακόμα πιο κοντά στον στόχο μας. Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό… και εύχομαι να σας δω όλους στο παιχνίδι την Τετάρτη να κάνουμε άλλο ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός''.

Ραντεβού στη δευτεροβάθμια για την αδειοδότηση

Ο Ηρακλής θα διεκδικήσει στην δευτεροβάθμια επιτροπή αδειοδοτήσεων το δίκιο του ο Ηρακλής μετά την άρνηση των μελών της πρωτοβάθμιας.Ήδη, με το που έγινε γνωστό το αποτέλεσμα της σημερινής απόφασης και πριν ακόμη τοποθετηθεί με την γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής, Σπύρος Παπαθανασάκης, στα γραφεία της Μίκρας ήδη δουλεύουν την έφεση που θα ασκηθεί, μέχρι την Τρίτη.

Στις τάξεις του Ηρακλή διατηρούν την αισιοδοξία τους ότι θα δικαιωθούνε μετά την έφεση που θα ασκηθεί ποντάροντας στο έργο του Παπαθανασάκη από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τις τύχες της ΠΑΕ το περασμένο καλοκαίρι.

Κι όπως παραδέχονται όσοι ήταν στην ομάδα του Ηρακλή και την περσινή χρονιά επί των ημερών του Παπαθανασάκη έχει πραγματοποιηθεί ένα άλμα σε σχέση με την κατάσταση που παρέλαβε μέχρι σήμερα.Η φημολογία που αναπτύχθηκε από την πρώτη στιγμή της σημερινής αρνητικής απόφασης έχει να κάνει με το ότι η επιτροπή ασπάστηκε πλήρως την αρνητική εισήγηση του Γιώργου Δημητρίου.

Ωστόσο στην Μίκρα αρνούνται να πάρουν θέση λόγω και της ρήτρας εμπιστευτικότητας που υπάρχει.Το σκεπτικό απόρριψης θα το κοινοποιήσει η ΕΠΟ τις επόμενες ημέρες, ώστε να ετοιμαστεί η ΠΑΕ για την μάχη που θα κληθεί να δώσει μετά από την έφεση που θα ασκήσει στην δευτεροβάθμια επιτροπή.

Στη συνέχεια θα αναμείνει μέχρι τα τέλη Μαΐου για την ημέρα που θα οριστεί.Από την στιγμή που υπάρξει δικαίωση του Ηρακλή, τότε δεν θα υπάρχει κανένας περιορισμός εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, και της παρουσίας της στηνSuperLeague, όσον αφορά την μεταγραφική ενίσχυση του ρόστερ.

Σε διαφορετική περίπτωση θαέχει το δικαίωμα να κάνει 3 μεταγραφές και 2 ανανεώσεις άνω των 24 ετών καιστην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για άλλες δύο κινήσεις άνω των 24. Αντίθετα δεν υπάρχει κανένας περιορισμός για Έλληνες ποδοσφαιριστές κάτω των 24 ετών.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ