ΗΡΑΚΛΗΣ

Απάντηση πριν την έφεση

Απάντηση πριν την έφεση
INTIME SPORTS

Η αρνητική απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αδειοδότησης της Ε.Π.Ο. που αναφέρει ότι ο φάκελος της ΠΑΕ Ηρακλής απορρίφθηκε δεν άργησε να φέρει την απάντησή της πριν την κατάθεση έφεσης

Κι ενώ η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής ετοιμάζεται ήδη για την έφεση που θα καταθέσει μέσα στις επόμενες πέντε εργάσιμες μέρες εξέδωσε ανακοίνωση για την αρνητική απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αδειοδότησης της Ε.Π.Ο.

Με αυτήν εκφράζει την αισιοδοξία της πως όλα θα πάνε καλά και θα τελικώς θα εγκριθεί ο φάκελός της με αποτέλεσμα η ομάδα της Θεσσαλονίκης να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Super League της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής ανέφερε: " Οι επεξηγήσεις και οι διευκρινίσεις, τις οποίες ζήτησε η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ, σχετικά με το φάκελο της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, της παραδόθηκαν και θα δοθούν, διεξοδικά και παραστατικά και στο Δευτεροβάθμιο Όργανο. Η ομάδα θα αδειοδοτηθεί, διότι συγκεντρώνει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Όποιοι προτρέξουν να πανηγυρίσουν, θα εκτεθούν, για μια ακόμη φορά.

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ".

Κι αν η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής μέσω της νομικής της υπηρεσίας ετοιμάζεται ήδη για την έφεση που προτίθεται να καταθέσει στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας επικρατεί ξεσηκωμός μετά την άρνηση αποδοχής του φακέλου από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή Αδειοδότησης της Ε.Π.Ο. με αποτέλεσμα να ετοιμάζονται για το ραντεβού των 20:00 στο Κατσάνειο.

Κάτι ανάλογο που συνέβαινε και περίπου έναν χρόνο πριν με τις συνεχείς όπως αποδείχθηκε κινητοποιήσεις των φιλάθλων της ομάδας της Θεσσαλονίκης να είχανε φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το σημερινό πρόγραμμα του Γιώργου Παράσχου περιλάμβανε τελευταία προπόνηση πριν τις γιορτές του Πάσχα με τον τεχνικό του Ηρακλή να προπόνησε σε πλήρεις ρυθμούς τους ποδοσφαιριστές του.

Πλέον η ομάδα της Θεσσαλονίκης περνά σε φάση διακοπών μέχρι την Τρίτη του Πάσχα (26/04), οπότε και θα επιστρέψει στις προπονήσεις, με απογευματινό πρόγραμμα στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα (17:00).

Μετά το Πάσχα, η μετά – αγωνιστική φάση για το ποδοσφαιρικό τμήμα θα συνεχιστεί κανονικά, με προπονήσεις, φιλικά και κάποια ρεπό χαλάρωσης, κυρίως τα σαββατοκύριακα, μέχρι την ολοκλήρωσή της, προς τα τέλη του Μαϊου.

Μετά τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, άλλοι δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας εξασφάλισαν άδεια από την διοίκηση της ΠΑΕ και την τεχνική ηγεσία, προκειμένου να μεταβούν στις πατρίδες τους και να μην ακολουθήσουν αυτήν τη φάση των υποχρεώσεων του "Γηραιού".

Ο λόγος για τον Ισπανό Χοσέμι, ο οποίος έλαβε μέρος κανονικά μέχρι και στη σημερινή προπόνηση και τις προσεχείς μέρες πρόκειται να αναχωρήσει για την χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου, λόγω της εγκυμοσύνης της συζύγου του και τον Βικτοράς Γιάκομπ, ο οποίος με την σειρά του αναχώρησε για την Ρουμανία.

Εν τω μεταξύ μετά το χθεσινό νικηφόρο φιλικό παιχνίδι με 3-0 επί του Οδυσσέα Αναγέννησης το επόμενο για τον Ηρακλή είναι με την ομάδα της Αλεξάνδρειας, η οποία εξασφάλισε την άνοδο στην Δ΄ Εθνική Κατηγορία, και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Μαϊου (18:00), στο γήπεδο της γειτονικής πόλης.

Η γηπεδούχος ομάδα, μάλιστα, στο περιθώριο της φιλικής αναμέτρησης, θα τιμήσει τους κ.κ. Γιώργο Παράσχο, Γρηγόρη Φανάρα και Τάσο Κατσαμπή για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ