ΗΡΑΚΛΗΣ

Αναπροσαρμογή σε Τσιλιανίδη

Αναπροσαρμογή σε Τσιλιανίδη
INTIME SPORTS

Ημέρα πληρωμών η Παρασκευή (4/7) στην ΠΑΕ Ηρακλής προς ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ επιβραβεύουν με αναπροσαρμογή τον 20χρονο Τσιλιανίδη.

Το χρώμα του χρήματος είδανε την Παρασκευή ποδοσφαιριστές του Ηρακλή, ενώ υπήρξε και η ανανέωση με τον Λευτέρη Ιντζόγλου.

Συγκεκριμένα το πρωί με εντολή του Σπύρου Παπαθανασάκη πληρώθηκαν τα οφειλόμενα από την περσινή σεζόν στους Πουρτουλίδη, Σιατραβάνη, Τσιλιανίδη και Μπουκουβάλα. Μετά την εξέλιξη αυτή οι τέσσερις ποδοσφαιριστές συνεχίζουν κανονικά στον Ηρακλή καθώς έχουν συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν.

Ακόμη έλαβε τα χρήματα που του οφείλονταν από την περσινή σεζόν και ανανέωσε την συνεργασία του με την ΠΑΕ Ηρακλής 1908, ο Λευτέρης Ιντζόγλου. Αντίθετα καθυστερεί η ανανέωση του Χασόμα Μπίνο Μπαμπά καθώς ο Ιβοριανός μέσος ζητάει διπλασιασμό των απολαβών του.

Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί όσον αφορά την περίπτωση του Κοσμά Τσιλιανίδη πως εκτός ότι έλαβε τα χρήματα που του οφείλονταν αναμένεται να κληθεί τις επόμενες ημέρες για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί σίγουρα επιβράβευση για τον 20χρονο ακραίο επιθετικό μετά από την φετινή του παρουσία με τον Ηρακλή στο πρωτάθλημα της Football League.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ