ΗΡΑΚΛΗΣ

Ανανέωσε και ο Μπαμπά

Ανανέωσε και ο Μπαμπά

Με μια λιτή ανακοίνωση η ΠΑΕ Ηρακλής έκανε γνωστό πως έγινε πράξη η ανανέωση των συμβολαίων του Λευτέρη Ιντζόγλου και του Χασόμα Μπαμπά.

Η ΠΑΕ Ηρακλής με μια λιτή της ανακοίνωση έκανε γνωστό πως έγινε πράξη η ανανέωση των συμβολαίων του Μπαμπά Λευτέρη Ιντζόγλου και του Χασόμα.

Αυτή του Ιντζόγλου ήταν γνωστή από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας ενώ αυτή του Ιβοριανού μέσου οριστικοποιήθηκε μετά την αντιπρόταση που του έγινε.

Οι διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Μπαμπά, διήρκεσαν μέχρι αργά χθες το βράδυ και υπήρξε αίσιο τέλος αρνούμενο το ενδεχόμενο να μεταγραφεί στην Ρουμανική Ότελουλ. Εκεί όπου έχει συμφωνήσει να αγωνίζεται ο πρώην Νιγηριανός ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Μπέντζαμιν Ονουάτσι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση ανέφερε: «H ΠΑΕ Ηρακλής 1908 ανακοινώνει ότι ανανεώθηκαν τα συμβόλαια του Λευτέρη Ιντζόγλου και του Χασόμα Μπίνο Μπάμπα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο».

Αύριο εξάλλου αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τον Τάι και την παραμονή του Βραζιλιάνου στην ομάδα με δεδομένο το ότι έχει συμβόλαιο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Βαρόμετρο θα αποτελέσει το αν θα βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό κι ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδες από την Ισπανία.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ