ΗΡΑΚΛΗΣ

Άλλη μία μέρα αγωνίας για Κατσαμπή

Άλλη μία μέρα αγωνίας για Κατσαμπή
INTIME SPORTS

Με τη λήξη του παιχνιδιού του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο Στάδιο με την Skoda Ξάνθη, όλοι στο "γηραιό" ασχολήθηκαν με τον τραυματισμό του Τάσου Κατσαμπή.

Είναι λογικό να επικρατεί αγωνία στο τεχνικό, αλλά και στο ιατρικό επιτελείο της ομάδας της Θεσσαλονίκης σχετικά με το τραύμα του αρχηγού της ομάδας στο γόνατο, το οποίο αποκόμισε σε μία ανύποπτη φάση στο δεύτερο ημίχρονο.

Πλέον τα πάντα πρόκειται να ξεκαθαρίσουν από τη μαγνητική τομογραφία στην οποία θα υποβληθεί τη Δευτέρα (28/02) και το αποτέλεσμα της οποίας θα ξεδιαλύνει την κατάσταση.

Παράλληλα θα διαπιστωθεί και η ακριβής κατάσταση του Μανώλη Παπαστεριανού, ο οποίος αισθάνθηκε έντονη ενόχληση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του γονάτου του, αλλά ελπίζεται ότι εντός της εβδομάδας αυτή θα υποχωρήσει, χωρίς να κρύβει σημαντικό τραυματισμό.


Κι όσο για τον τρίτο τραυματία του Ηρακλή από τον χθεσινό αγώνα ο Ζοέλ Επαλέ φαίνεται να μην έχει αποκομίσει κάποιο σημαντικό τραυματισμό, καθώς η ενόχληση από το κτύπημα στην κνήμη, που δέχτηκε, αναμένεται να υποχωρήσει σύντομα.


Στο αγωνιστικό κομμάτι η επόμενη μέρα της αναμέτρησης με την Skoda Ξάνθη βρήκε την συντριπτική πλειοψηφία των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος σε ανάπαυση. Μόνο ορισμένοι από τους παίκτες της ομάδας, που δεν είχαν καθόλου χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι προπονήθηκαν το μεσημέρι υπό την επίβλεψη του γυμναστή της ομάδας, Μπάμπη Μαυρίδη.


Το ραντεβού για την έναρξη της νέας εβδομάδας εν όψει και του τοπικού ντέρμπι με τον Άρη το προσεχές Σάββατο (05/03), στο «Κλεάνθης Βικελίδης», είναι προγραμματισμένο για τις 16:00 αύριο Δευτέρα, στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.


Ο σκόρερ του γκολ της ισοφάρισης του Ηρακλή στο χθεσινό 1-1 του Καυτανζογλείου Σταδίου με την Skoda Ξάνθη, Ρικάρντο Ντάνι, τόνισε: " Το σημαντικό είναι ότι πήραμε έστω έναν σημαντικό βαθμό εν όψει της συνέχειας και ανταμειφθήκαμε για την σκληρή δουλειά που κάναμε. Σε ένα παιχνίδι όπου ομάδα ήταν πολύ καλή, είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε, αλλά δεν έμπαινε η μπάλα μέσα», με τον ίδιο να φρόντισε: «Αφιερώνω το γκολ στο παιδάκι μου".


Κι όσο για τον Σάνι Καϊτά ο διεθνής Νιγηριανός υποστήριξε: " Πρώτα από όλα ευχαριστούμε τον Θεό για την ισοπαλία σε ένα παιχνίδι στο οποίο είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες οι οποίες δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ. Σε αντίθεση με την αντίπαλη ομάδα που έκανε μισή ευκαιρία και έβαλε γκολ. Κρατάμε το ότι ισοφαρίσαμε, είχαμε πνεύμα νικητή και τώρα κοιτάμε τα επόμενα ματς".


Τέλος ο Νίκος Αραμπατζής ο οποίος στο παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη με την κίτρινη κάρτα που αντίκρισε έφθασε τις εφτά θα γίνει γνωστό αύριο σε ποια δύο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια θα απουσιάσει μετά από απόφαση του Γιώργου Παράσχου.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ