ΗΡΑΚΛΗΣ

Αφιέρωση με αιχμές από Μάρα

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ / 21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / ΤΟ 1-2 (ΓΚΟΛ ΜΑΡΑ)
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ / 21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / ΤΟ 1-2 (ΓΚΟΛ ΜΑΡΑ) MOTIONTEAM

Ο Ηρακλής μπορεί να πανηγύρισε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό, ωστόσο ο Μπόγκνταν Μάρα απέδειξε ότι δεν ξεχνάει.

Ο Ρουμάνος στην επιστροφή του στην ενδεκάδα φρόντισε στις δηλώσεις του να αφιερώσει τη νίκη στους οπαδούς του «Γηραιού» αλλά και να αφήσει αιχμές σε όσους δεν τον πίστεψαν.


Εκτός του Μάρα πάντως η χθεσινή νίκη της ομάδας της Θεσσαλονίκης επί του Πανσερραϊκού στο ντεμπούτο του Γιώργου Παράσχου στην άκρη του πάγκου της ομάδα και ο Τάσος Κατσαμπής έκανε την επανεμφάνισή του στην ενδεκάδα.

" Ήταν μία μάχη με μία ομάδα που ήθελε τη νίκη. Δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε αυτό που θέλαμε. Είμαι χαρούμενος για το γκολ, αλλά κυρίως για τη νίκη, την οποία αφιερώνω στους οπαδούς μας, αλλά και σε κάποιους που δεν με πίστεψαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα", τόνισε μετά από τη νίκη επί του Πανσερραϊκού ο Μάρα.


Όταν όμως ρωτήθηκε να κατονομάσει ποιους εννοεί αρκέστηκε να πει: " Δεν έχει σημασία. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να παίζω στην ομάδα. Όταν συμβαίνει αυτό και η ομάδα κερδίζει, τότε είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη γη".


Κι όσο για τον Κατσαμπή ο αρχηγός του Ηρακλή δήλωσε: " Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη. Για να έχει όμως αξία, θα πρέπει να κερδίσουμε και τον Αστέρα στο Καυτανζόγλειο. Πήραμε μία βαθιά βαθμολογική ανάσα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό".


Σχετικά δε με την προσωπική του απόδοση σημείωσε: " Άλλοι είναι αυτοί που θα με κρίνουν. Εμένα με ενδιαφέρει ότι μπορώ και συνεχίζω να παίζω ποδόσφαιρο, μετά το σοβαρό ατύχημα που είχα".


Ο Κατσαμπής μάλιστα σε εκείνο το σημείο δεν έκρυψε πως: " Κάποια στιγμή πίστεψα ότι δεν θα ξαναέπαιζα ποδόσφαιρο. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και η επιστροφή μου στην ομάδα συνδυάστηκε με μία σημαντική νίκη", δίνοντας τέλος συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του αλλά και στους φιλάθλους της ομάδας που βρέθηκαν στις κερκίδες".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ