ΙΩΝΙΚΟΣ

Προς Ιωνικό ο υιός Ασάνοβιτς

Προς Ιωνικό ο υιός Ασάνοβιτς

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Ιωνικός βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον υιό του Αλιόσα Ασάνοβιτς, Αντόνιο. Διαβάστε το προφίλ του Κροάτη αμυντικού.

Όπως σας αποκάλυψε το Sport24.gr, ο Αλιόσα Ασάνοβιτς βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του υιού του, Αντόνιο σε ελληνική ομάδα.

Παράλληλα, ο Κροάτης παλαίμαχος άσος επισκέφθηκε, το πρωί της Παρασκευής (16/12), μαζί με τον Μάριο Μπόνιτς τα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, χωρίς, μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστός ο λόγος της επίσκεψής του.

Όσον αφορά στον υιό του, οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ιωνικό. Η ομάδα της Νίκαιας βρίσκεται στην 1η θέση του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής και έχει βλέψεις ανόδου. Ο Αντόνιο Ασάνοβιτς είναι 25 ετών, έχει ύψος 1.96μ και αγωνίζεται τόσο ως στόπερ όσο και ως αμυντικός χαφ.

Ξεκίνησε την καριέρα του απ' τις ακαδημίες της Χάιντουκ Σπλιτ, ενώ ακολούθησαν οι Πρίμορατς, οι ρουμανικές Τούρνου-Σέβεριν, Κορόνα Μπρασόφ και Ντιναμό Βουκουρεστίου. Το 2015 μεταγράφηκε στην Σένετς απ' τη Σλοβακία, ενώ τελευταία ομάδα του ήταν οι Ντουνάισκα Στρέντα, απ' την οποία έμεινε ελεύθερος τον περασμένο Απρίλιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αποκλειστικό Sport24.gr: Στα γραφεία του Παναθηναϊκού ο Ασάνοβιτς
TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ