ΙΝΤΕΡ

Το "αντίο" της Ίντερ στον Ζούλιο Σέζαρ

Inter Milan Brazilian goalkeeper Julio Cesar reacts during a Serie A soccer match between Inter Milan and AC Milan, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, May 6, 2012. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan Brazilian goalkeeper Julio Cesar reacts during a Serie A soccer match between Inter Milan and AC Milan, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, May 6, 2012. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο Ζούλιο Σέζαρ αποφάσισε να σταματήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα και η Ίντερ του ετοίμασε ένα εντυπωσιακό βίντεο.

Υπήρξε ο "φύλακας άγγελος" της εστίας της για επτά χρόνια (2005-2012) και δίχως αμφιβολία ένας από τους ποδοσφαιριστές που είχαν καθοριστική συμβολή στα χρόνια της κυριαρχίας των νερατζούρι στο ιταλικό πρωτάθλημα και όχι μόνο.

Ένα Champions League, πέντε πρωταθλήματα, τρία κύπελλα και τέσσερα σούπερ καπ ήταν ο απολογισμός του σε αυτό το διάστημα.

Συνολικά ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας αγωνίστηκε σε 300 αγώνες με τη φανέλα της Ίντερ και κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του στους 128 από αυτούς. Πριν λίγες ημέρες ο Ζούλιο Σέζαρ είπε το "αντίο" του στα γήπεδα με την Μπενφίκα να είναι η τελευταία του ομάδα.

Η Ίντερ δεν ξέχασε τον πρώην τερματοφύλακα της και τον αποχαιρέτησε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook. "Το μέλλον δεν έχει ακόμα γραφτεί, είσαι όμως ήδη ένας θρύλος. Καλή τύχη Ζούλιο Σέχαρ σε ό,τι και να κάνεις στο μέλλον" έγραψε στο μήνυμα που συνόδευε το εντυπωσιακό βίντεο που του ετοίμασε με ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές επεμβάσεις του.

Δείτε το σχετικό ποστ, αλλά και το βίντεο της ιταλικής ομάδας.

Photo credits: AP Photo/Luca Bruno
TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ