ΙΝΤΕΡ

"Θα γυρίσει σ' έξι μήνες ο Σανέτι"

"Θα γυρίσει σ' έξι μήνες ο Σανέτι"
PHOTOGRAPH: MIKE PALAZZOTTO/EPA

Θετικά ήταν τα πρώτα νέα από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Χαβιέρ Σανέτι, ο οποίος θα μπορεί να επιστρέψει στα γήπεδα σε έξι μήνες. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε ο γιατρός του για την κατάστασή του.

Όλα καλά πήγαν με την επέμβαση του Χαβιέρ Σανέτι, ο οποίος θα μπορεί να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους σ' έξι μήνες.

Αυτό δήλωσε ο Φραντσέσκο Μπενάτσιο, ο οποίος αναφέρθηκε και στην κατάσταση που βρίσκεται ο αρχηγός της Ίντερ όπως και στο τι θα κάνει ο Αργεντινός μέχρι να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς.

"Το σκίσιμο στον αχίλλειο τένοντα έχει αποκατασταθεί κι επανατοποθετήθηκε ένας άλλος τένοντας από το πόδι του. Η εγχείρηση διήρκεσε 60-75 λεπτά κι όλα πήγαν τέλεια. Μίλησα με τη γυναίκα του και γνωρίζουμε πόσο σημαντικός παίκτης είναι για όλον τον κόσμο.

Τώρα ο Χαβιέρ θα περάσει τρεις εβδομάδες με το πόδι του ακινητοποιημένο και μετά θ' αρχίσει να περπατάει. Περιμένουμε εντός των επόμενων έξι μηνών να έχει επανέλθει εντελώς, όπως μας έχουν δείξει πρόσφατα παραδείγματα".

Επιπλέον, όταν ρωτήθηκε για το πως ήταν ο Σανέτι κατά τη διάρκεια της εγχείρησης ο γιατρός απάντησε: "Έχετε δει ποτέ τον Σανέτι να τρέμει; Ήταν ήρεμος, δεν υπήρχε λόγος ν' ανησυχεί. Θα παραμείνει στην κλινική ως την Πέμπτη και μετά θα τον παρακολουθώ στο προπονητικό κέντρο Απιάνο Τζεντίλε και στο σπίτι του.

Σίγουρα θα παίξει ξανά. Έχει αποδείξει ότι κρατιέται σε απίστευτη κατάσταση ακόμα και σ' αυτή την ηλικία. Υπάρχει ένας φόβος μήπως χάσει μυϊκή δύναμη αυτή την περίοδο, αλλά το ιατρικό επιτελείο της Ίντερ έχει καταφέρει να επιστρέψουν παίκτες που ήταν σε πολύ χειρότερη κατάσταση. Ο Σανέτι ήρθε στην κλινική και είπε πως ήθελε αλλαγή ελαστικών. Αυτή τη συμπεριφορά έχει".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ