ΙΝΤΕΡ

Στραματσόνι: "Ο Σανέτι είναι η Ίντερ"

Στραματσόνι: "Ο Σανέτι είναι η Ίντερ"

Ο Αντρέα Στραματσόνι χαρακτήρισε τον Σανέτι ως τον φωτεινό φάρο της Ίντερ τον οποίο περιμένουν όλοι να επιστρέψει από τον τραυματισμό του για να ξαναγράψει νέες χρυσές σελίδες ιστορίας με την ομάδα.

"Την Κυριακή κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ότι κάτι σοβαρό είχε συμβεί. Δεν είχα δει ποτέ τον Σανέτι να κάνει τέτοια κίνηση με τα χέρια του.

Ο Χαβιέρ, όπως έλεγα πάντα, είναι ο φωτεινός φάρος της Ίντερ και το να τον βλέπω να αποχωρεί πάνω στο φορείο ήταν ένα τρομερό χτύπημα για εμάς, ένα από τα πολλά που δεχτήκαμε τη φετινή σεζόν", δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός στην επίσημη ιστοσελίδα της Ίντερ, και συνέχισε:

"Στο ποδόσφαιρο όμως, όπως και στη ζωή, δεν πρέπει να περνάς πολύ χρόνο κοιτώντας πίσω. Πρέπει να σηκώσεις ψηλά το κεφάλι σου και να συνεχίζεις, να γυρίζεις αμέσως σελίδα και να ξαναγράψεις νέα ιστορία που ίσως να είναι καλύτερη από την προηγούμενη.

Ο Σανέτι δεν είναι ένας συνηθισμένος παίκτης για την Ίντερ. Ο Σανέτι είναι η Ίντερ και, όπως η Ίντερ, θα πρέπει να ξεπεράσει μία δύσκολη στιγμή για να ξαναγίνει μεγάλος.

Είναι ο αρχηγός που μπορεί να υπερηφανευτεί για εκατοντάδες ρεκόρ και θα παλέψει όπως πάντα για να ηγηθεί και πάλι αυτής της ομάδας

Εγώ από την πλευρά μου, μπορώ μόνο να τον ευχαριστήσω για όσα έχει κάνει για αυτή τη φανέλα, και για αυτά που έχει κάνει από τότε που ήρθε.

Η συνεισφορά του είναι πολύ σημαντική και τον περιμένουμε όλοι ώστε να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία. Και ο αρχηγός μας, Χαβιέρ Σανέτι, θα βρίσκεται στο χορτάρι όταν θα γράφεται η ιστορία".

Να σημειωθεί ότι ό αρχηγός των "νερατζούρι" υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να αποκατασταθεί το πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα και αναμένεται να επιστρέψει σε 6 μήνες στα γήπεδα, ενώ το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης επισκέφτηκε τους συμπαίκτες του στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ (photo).

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ