ΙΝΤΕΡ

Στραματσόνι: "Ποτέ στη Γιουβέντους"

Στραματσόνι: "Ποτέ στη Γιουβέντους"

Ο Αντρέα Στραματσόνι απέρριψε κατηγορηματικά την πιθανότητα να καθήσει ποτέ στον πάγκο της Γιουβέντους, σε ερώτηση που του έγινε ενόψει του "Derby d'Italia". Ο Κόντε όμως δεν είπε "όχι" για την Ίντερ...

Οι Ιταλοί ρεπόρτερ θέλησαν να "τεστάρουν" τους Αντόνιο Κόντε και Αντρέα Στραματσόνι μία ημέρα πριν το μεγάλο παιχνίδι της 30ης αγωνιστικής της Serie A, Ίντερ-Γιουβέντους, καθώς έκαναν σε αμφότερους το εξής ερώτημα:

"Θα μπορούσατε να σκεφτείτε τον εαυτό σας να κάτσει στον πάγκο της αυριανής αντιπάλου"; Οι απαντήσεις μάλιστα που δόθηκαν δικαίωσαν την έμπνευσή τους, με τον Κόντε να δηλώνει πως δεν θα είχε πρόβλημα να αναλάβει στο μέλλον την Ίντερ και τον Στραματσόνι να μην βλέπει ποτέ τον εαυτό του στα... ασπρόμαυρα.

"Στο ποδόσφαιρο είμαστε επαγγελματίες οπότε δεν μπορείς να πεις ποτέ όχι σε όλες τις καταστάσεις, ακόμα και στο να προπονήσω την Ίντερ.

Και αυτό γιατί διατείνομαι πως είμαι οπαδός της Γιουβέντους, αλλά εάν προπονούσα την Ίντερ, τη Μίλα, τη Ρόμα και τη Λάτσιο, θα ήμουν αντίστοιχα ο μεγαλύτερος οπαδός αυτών των ομάδων.

Ίσως κάποιος να μην θέλει να το καταλάβει αυτό. Ήμουν ο πρώτος οπαδός της Αρέτσο, της Σιένα, της Αταλάντα, της Μπάρι. Εγώ είμαι επαγγελματίας και η συμπεριφορά μου θα ήταν ίδια σε οποιαδήποτε κατάσταση.

Κάνω τα πάντα, στο πλαίσιο της δουλειάς μου, για να νικάει η ομάδα μου", τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των "μπιανκονέρι", την ώρα που ο ομόλογός του της Ίντερ, Στραματσόνι, δεν φαίνεται να έχει στο μυαλό του να προπονήσει ποτέ την παραδοσιακή "εχθρό" Γιουβέντους.

"Ο Κόντε είναι επαγγελματίας περισσότερα χρόνια από μένα. Είμαι ήδη σε έναν μεγάλο σύλλογο και είμαι νέος. Μου φαίνεται δύσκολο να δω τον εαυτό μου στον πάγκο της Γιουβέντους.

Μετά την Ίντερ, εάν φύγω μετά από 4-5-6 χρόνια, ίσως να πήγαινα σε άλλο πάγκο, όχι σε εκείνον της Γιουβέντους".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ