ΙΝΤΕΡ

Στο δρόμο για Ίντερ ο Βρσάλκο

Atletico's Sime Vrsaljko reacts as he leaves the pitch during the Europa League semifinal first leg soccer match between Arsenal FC and Atletico Madrid at Emirates Stadium in London, Thursday, April 26, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
Atletico's Sime Vrsaljko reacts as he leaves the pitch during the Europa League semifinal first leg soccer match between Arsenal FC and Atletico Madrid at Emirates Stadium in London, Thursday, April 26, 2018. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Προ των πυλών της Ίντερ βρίσκεται ο Σίμε Βρσάλκο, που θέλει (εναγωνίως) να επιστρέψει στο Καμπιονάτο, αφήνοντας πίσω του την εμπειρία της La Liga με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Καθ' οδόν για Ίντερ οδεύει ο Σίμε Βρσάλκο, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία στους διοικούντες την Ατλέτικο Μαδρίτης να επιστρέψει επί ιταλικού εδάφους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας "Gazzetta dello Sport", ο Κροάτης δεξιός οπισθοφύλακας -που ήταν εκ των πρωταγωνιστών της "Χρβάτσκα" στα γήπεδα της Ρωσίας- βρίσκεται πολύ κοντά στην Ίντερ, αφού ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να παραμείνει στους "ροχιμπλάνκος" και πιέζει για τη μετακίνησή του.

Ο 26χρονος ακραίος μπακ, που για μια τριετία αγωνίστηκε στη Serie A (Τζένοα, Σασουόλο), επιθυμεί να επιστρέψει στην ιταλική ποδοσφαιρική πραγματικότητα, καθώς οι σχέσεις του με τον τεχνικό των "κολτσονέρος", Ντιέγκο Σιμεόνε, είναι σε οριακό σημείο.

Παράλληλα, ο αλενατόρε, Λουτσιάνο Σπαλέτι, τον θέλει απεγνωσμένα στους "νερατζούρι", καθώς τον θεωρεί ως τον κατάλληλο για να καλύψει τα τετραγωνικά της δεξιάς πλευράς στην άμυνα, προκρίνοντας την περίπτωσή του, συγκριτικά με τους έτερους στόχους, Ματέο Νταρμιάν και Νταβίντε Τζαπακόστα, οι οποίοι έχουν χάσει έδαφος στη λίστα των μιλανέζικων προτιμήσεων.

Όπως αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης στη γείτονα χώρα, η ομάδα του Μιλάνου έχει καταθέσει πρόταση 6 εκατ. ευρώ για τον μονοετή δανεισμό του Κροάτη φουλ μπακ, ενώ στο deal συμπεριλαμβάνεται option αγοράς ύψους 25 εκατ. ευρώ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αξίζει να υπογραμμιστεί, πως η προσφορά των "νερατζούρι" είναι η μόνη διαθέσιμη που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο μαδριλένικο τραπέζι και το πιθανότερο σενάριο για την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας είναι να την αποδεχθεί, με τον μουντιαλικό άσο να μετακομίζει προσεχώς στο "Τζουσέπε Μεάτσα".

Photo Credits: AP Photo/Matt Dunham

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ