ΙΝΤΕΡ

Σενάρια επιστροφής του Λεονάρντο στην Ίντερ

Σενάρια επιστροφής του Λεονάρντο στην Ίντερ

Την επιστροφή του Λεονάρντο εξετάζουν τόσο ο Βραζιλιάνος όσο και η Ίντερ με τον Ερίκ Τοχίρ να έχει πολύ καλή άποψη για τον πρώην διευθυντή ποδοσφαίρου της Παρί Σεν Ζερμέν.

Στο Μιλάνο ενδέχεται να επιστρέψει ο Λεονάρντο για λογαριασμό της Ίντερ, μίας ομάδας την οποία υπηρέτησε και από το πόστο του προπονητή.

Ο Βραζιλιάνος έχει υποβάλει την παραίτησή του στην Παρί Σεν Ζερμέν και επίσημα θα αποτελέσει παρελθόν τον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με την "Parisien" ο Ερίκ Τοχίρ, ο άνθρωπος που αναμένεται να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Ίντερ, έχει πολύ καλή άποψη για τον Λεονάρντο, στον οποίο θα ήθελε να δώσει σημαντικές αρμοδιότητες όσον αφορά τις μεταγραφές.

Από εκεί και πέρα, ενθουσιασμένος από το πώς τον έχουν υποδεχτεί είναι ο Βάλτερ Ματσάρι, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε στη "Gazzetta dello Sport": "Είναι δύσκολο να εξηγήσω τον απίστευτο ενθουσιασμό με τον οποίο με έχουν υποδεχτεί εδώ. Πιθανότατα ο κόσμος καταλαβαίνει τι έχω κάνει στην καριέρα μου, επειδή μερικές φορές σε εκτιμούν περισσότερο μακριά από τον σύλλογό σου.

Χρειαζόμαστε ακόμα δουλειά στην τακτική, στο να βγάζουμε αυτοματισμούς. Ελπίζω να δούμε τη δική μου Ίντερ από την αρχή της σεζόν, αλλά μπορεί να φτάσουμε και ως τον Οκτώβρη. Δε νομίζω πως ο ενθουσιασμός θα μας γυρίσει μπούμερανγκ, αφού οι οπαδοί καταλαβαίνουν τις δυνατότητές μας. Το πιο σημαντικό είναι το πλάνο μας: ανοικοδόμηση".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ