ΙΝΤΕΡ

Σανέτι: "Θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατός"

Σανέτι: "Θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατός"
Σανέτι

Ο Χαβιέρ Σανέτι ξεκαθάρισε πως ο σοβαρός τραυματισμός στον αχίλλειο τένοντα δεν θα είναι το τέλος της καριέρας του, αφού σκοπεύει να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός

Στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης Παλέρμο - Ίντερ, ο Χαβιέρ Σανέτι κατάλαβε πως ο τραυματισμός που υπέστη ήταν αρκετά σοβαρός και γι αυτό ζήτησε αμέσως να μπει το φορείο.

Λίγα λεπτά αργότερα από την Ίντερ επιβεβαιώθηκε πως ο 39άχρονος άσος των "νερατζούρι" υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα και θα μείνει εκτός για τουλάχιστον 6-8 μήνες.

Όπως είναι λογικό τα ΜΜΕ σε ολόκληρο τον κόσμο έκαναν λόγο για τέλος της καριέρας του σπουδαίου Αργεντινού άσου, με την ίδιο ωστόσο να τους διαψεύδει όλους!

"Στόχος μου είναι να επιστρέψω ακόμα πιο δυνατός και θα τα καταφέρω", ήταν τα πρώτα του λόγια στους ρεπόρτερ που βρέθηκαν κοντά του.

"Χρειαζόμουν μία αλλαγή ελαστικών μετά από τόσα χιλιόμετρα", συμπλήρωσε με καταπληκτικό τρόπο και συνέχισε: "Τραυματισμοί συμβαίνουν παντού και πάντοτε σε αυτό το επάγγελμα. Το πιο σημαντικό όμως είναι η ομάδα μας".

Όσον αφορά την πορεία της υγείας του, τόνισε: "Θα αποφασίσουμε πότε είναι καλύτερα για να γίνει το χειρουργείο. Ακόμα δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω, όμως σίγουρα δεν είναι το τέλος. Αυτό που έχει σημασία είναι να επιστρέψω υγιής κοντά στους συμπαίκτες μου".

Σανέτι: "Θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατός"
Σανέτι

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ