ΙΝΤΕΡ

Ρανιέρι: "Η καλύτερη Ίντερ"

Ρανιέρι: "Η καλύτερη Ίντερ"

H Ίντερ πέτυχε την πέμπτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα και ο Κλαούντιο Ρανιέρι απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του.

Η Ίντερ διέσυρε την Πάρμα με 5-0 στο Σαν Σίρο αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Οι γιορτές φαίνεται ότι δεν επηρέασαν τους "νερατζούρι" αφού απέναντι στην Πάρμα ήταν καταιγιστικοί.

Στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα ο Κλαούντιο Ρανιέρι, εξήρε την απόδοση των παικτών του που δείχνουν ότι επιστρέφουν στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος, μετά το άσχημο ξεκίνημα στην Serie A.

" Νομίζω ότι ήταν η καλύτερη Ίντερ κατά την διάρκεια της θητείας μου στην ομάδα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν προσεκτικοί και παίξαμε πολύ καλά. Τώρα μπορούμε να χαμογελάμε. Η σεζόν δεν τελείωσε και οι παίκτες μου δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να αποδείξουν ότι δεν είμαστε κακή ομάδα όπως φαινόταν στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος".

Την επόμενη αγωνιστική η Ίντερ αντιμετωπίζει την Μίλαν στο ντέρμπι του Μιλάνο. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι υπολογίζει στους Σνάιντερ και Φορλάν, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν απέναντι στην Πάρμα.

" Είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση για το ματς την επόμενης αγωνιστικής με την Μίλαν. Στις διακοπές φορτώσαμε τις μπαταρίες μας. Ο Σνάιντερ δεν μπορεί να είναι ο ένας από τους δύο παίκτες στο 4-4-2 γιατί δεν έχει τα χαρακτηριστικά. Αυτός και ο Φορλάν είναι δύο σημαντικοί παίκτες αλλά θα πρέπει να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις της ομάδας", ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο Ρανιέρι.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ