ΙΝΤΕΡ

Ο Μοράτι "ψηφίζει" Στραματσόνι

Ο Μοράτι "ψηφίζει" Στραματσόνι

Ο Αντρεά Στραματσόνι "έπεισε" τον Μάσιμο Μοράτι και ο ιδιοκτήτης της Ίντερ είναι έτοιμος να του προσφέρει νέο τριετές συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Όταν ο Κλαούντιο Ρανιέρι απομακρύνθηκε από τον πάγκο της Ίντερ στις 26 Μαρτίου, ο Μάσιμο Μοράτι κοίταξε εντός των τειχών και έδωσε την "καυτή πατάτα" στον μέχρι πρότινος προπονητή της Primavera, Αντρέα Στραματσόνι.

Στα οκτώ ματς που βρέθηκε στο τιμόνι ο Ιταλός νεαρός τεχνικός συγκέντρωσε 17 βαθμούς (5 νίκες-2 ισοπαλίες-1 ήττα), συμπεριλαμβανομένου και του "τριπόντου" στο μεγάλο ντέρμπι με τη Μίλαν , και όπως όλα δείχνουν ο απολογισμός αυτός θα τον κρατήσει και τη νέα σεζόν στο "Τζουζέπε Μεάτσα".

Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset", ο Μάσιμο Μοράτι είναι έτοιμος να προσφέρει νέο τριετές συμβόλαιο στον Στραματσόνι (το υπάρχον έχει ισχύ μέχρι το 2014 με τις αποδοχές του να κυμαίνονται στα 150.000 ευρώ), βάσει του οποίου θα αμείβεται με 450.000 ευρώ ετησίως ενώ θα υπάρχουν και σχετικά μπόνους επίτευξης στόχων.

"Είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος και πιστεύω ότι μπορεί να συνεχίσει", δήλωσε τη Δευτέρα αναφορικά με τον Στραματσόνι ο ιδιοκτήτης των "νερατζούρι", κάνοντας σαφείς τις προθέσεις του για την επόμενη μέρα στην ομάδα.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ