ΙΝΤΕΡ

Μόνο η Ίντερ στο μυαλό του Ντράγκοβιτς

epa03117202 Basel's Aleksandar Dragovic reacts during the Champions League round of sixteen first leg match between Switzerland's FC Basel and Germany's FC Bayern Munich in the St. Jakob-Park stadium in Basel, Switzerland, 22 February 2012.  EPA/GEORGIOS KEFALAS
epa03117202 Basel's Aleksandar Dragovic reacts during the Champions League round of sixteen first leg match between Switzerland's FC Basel and Germany's FC Bayern Munich in the St. Jakob-Park stadium in Basel, Switzerland, 22 February 2012. EPA/GEORGIOS KEFALAS EPA

Πρόταση της Ντιναμό Κιέβου απέρριψε ο Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς για χάρη της Ίντερ, η οποία περιμένει να ξεκαθαρίσει του Αντρέα Ρανόκια.

Πρόταση της Ντιναμό Κιέβου απέρριψε ο Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς, ο οποίος θέλει να περιμένει την Ίντερ.

Οι Ουκρανοί έδιναν σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport" 9 εκ. ευρώ στη Βασιλεία και 2.2 εκ. ευρώ στον παίκτη, χωρίς αυτό να τον κάνει να λυγίσει.

Εδώ και καιρό υπάρχει συμφωνία μεταξύ της Ίντερ και της Βασιλείας στα 8 εκ. ευρώ, ενώ οι "νερατζούρι" τα είχαν βρει και με τον παίκτη με τα μισά χρήματα από αυτά που του προσέφερε η Ντιναμό (1.1 εκ. ευρώ). Παρόλα αυτά η μεταγραφή του έχει "κολλήσει", αφού θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει το θέμα του Αντρέα Ρανόκια ή να φύγει ο Κρίστιαν Κίβου.

Ο Ρουμάνος δεν υπολογίζεται και θα ήταν ιδανικό αν υπήρχε ενδιαφέρον από κάποια ομάδα, αφού η Ίντερ θα γλίτωνε εκτός των άλλων και το υψηλό του συμβόλαιο. Όσον αφορά τον Ιταλό, η περίπτωσή του διαφέρει. Για τον Ρανόκια έφτασε πρόταση από τη Ζενίτ την οποία απέρριψε ο ίδιος, ενώ η Νάπολι δεν κατάφερε να τα βρει με την ομάδα.

Έτσι θα πρέπει να υπάρξουν εξελίξεις στις πωλήσεις προκειμένου να ολοκληρωθεί του Ντράγκοβιτς. Ωστόσο, αρκετές είναι οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον 22χρονο μετά τη σεζόν που έκανε και φαίνεται δύσκολο να περιμένει ο Αυστριακός για πολύ ακόμα την ομάδα του Μιλάνου.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ