ΙΝΤΕΡ

Ματσάρι: "Δεν πρόδωσα τη Νάπολι"

Ματσάρι: "Δεν πρόδωσα τη Νάπολι"

Ο Βάλτερ Ματσάρι τόνισε κατα την παρουσίασή του ότι στόχος του είναι να ξαναφέρει στην κορυφη την Ίντερ και ζητησε θυσίες από όλους. Τι απάντησε σε όσους τον συγκρίνουν με τον Μουρίνιο.

"Ο λόγος που ήρθα στην Ίντερ είναι επειδή θέλω αυτή η ομάδα να μπορέσει να επιστρέψει σε ανταγωνιστικά επίπεδα.

Η συνάντηση που είχα με τον Μοράτι ήταν αρκετή για να με πείσει, μου έδωσε πάρα πολλά κίνητρα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο νέος τεχνικός των "νερατζούρι", και συμπλήρωσε:

"Οι οπαδοί της Ίντερ πρέπει να είναι υπερήφανοι βλέποντας μία ομάδα που δεν θα τα παρατάει ποτέ και θα τους κοντράρει όλους. Μέσα από το παιχνίδι θα έρθουν και τα αποτελέσματα.

Ο φίλος της Ίντερ θέλει τώρα να δει μία πραγματική ομάδα που θα αρχίσει να νικάει ξανά στην έδρα της, κάτι που της έλειψε την περασμένη σεζόν".

Όσον αφορά στην προηγούμενη ομάδα του, τη Νάπολι, με την οποία είχε εξαιρετικά αποτελέσματα τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, δήλωσε:

Ματσάρι: "Δεν πρόδωσα τη Νάπολι"

"Ήταν ένας όμορφος γάμος με τη Νάπολι, έδωσα πολλά και πήρα πολλά ως αντάλλαγμα. Δεν αποδέχομαι τη λεξη προδοσία. Δεν θέλω να επιστρέφω πίσω, κοιτάζουμε μπροστά.

Την απόφαση να αφήσω τη Νάπολι την πήρα στις αρχές της περασμένης σεζόν. Είχα προτάσεις από άλλες ομάδες αλλά δεν θα αποκαλύψω από ποιες ομάδες, από σεβασμό. Η γνώμη μου είναι πως το ρόστερ της Ίντερ πρέπει να φέρει καλύτερα αποτελέσματα από αυτά που είχε πέρυσι".

Κληθείς να μιλήσει για τους μεταγραφικούς στόχους των "νερατζούρι" αυτό το καλοκαίρι ήταν ξεκάθαρος: "Θα σεβαστώ το ρόλο που έχουν κάποιοι μέσα στην ομάδα. Θα μιλήσω με τη διοίκηση για παίκτες αλλά δεν θα μιλήσω για αυτούς με τους εκπροσώπους του Τύπου.

Ματσάρι: "Δεν πρόδωσα τη Νάπολι"

Στην προετοιμασία της Ίντερ θέλω να έχω μαζί μου 22 παίκτες, συν 4-5 νεαρούς για να είναι έτοιμοι να αντικαταστήσουν τους "μεγάλους". Είναι δύσκολο πάντως να φτάσουμε στις πρώτες θέσεις έχοντας πάρα πολλούς νεαρούς παίκτες.

Χρειάζεται το κατάλληλο μείγμα εμπειρίας και νεανικής φρεσκάδας. Εμένα μου αρέσει να δουλεύω με νέους παίκτες αλλά αν υπάρχει απαίτηση να φτάσουμε στις πρώτες θέσεις του Καμπιονάτο και να χτυπήσουμε στα ίσα Γιουβέντους και Μίλαν, τότε είναι απαραίτητη και η εμπειρία".

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ματσάρι ρωτήθηκε και για τον Μουρίνιο, με δεδομένο πως πολλοί τον συγκρίνουν συχνά-πυκνά με τον Πορτογάλο ομόλογό του.

"Τον εκτιμώ επειδή είναι ένας προπονητής με νοοτροπία νικητή. Μερικές φορές έχουμε έρθει σε σύγκρουση επειδή είμαστε και οι δύο τεχνικοί που θέλουμε να νικάμε".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ