ΙΝΤΕΡ

Κατηγορίες για ρατσισμό των οπαδών της Ίντερ

Κατηγορίες για ρατσισμό των οπαδών της Ίντερ

H OYEΦΑ θα ξεκινήσει έρευνες γύρω από τις αναφορές για ρατσιστική επίθεση των οπαδών της Ίντερ προς τους παίκτες της Τότεναμ.

Απειλή από την ΟΥΕΦΑ για την Ίντερ με αφορμή τις καταγγελίες εις βάρος των "νερατζούρι" για ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών της προς τους παίκτες της Τότεναμ, στο πρόσφατο παιχνίδι των δύο ομάδων στο "Σαν Σϊρο" στο πλαίσιο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ ήταν το επίκεντρο των ρατσιστικών επιθέσεων των οπαδών της Ίντερ.

Ο Αντεμπαγιόρ σκόραρε το γκολ που έστειλε την Τότεναμ στην επόμενη φάση της διοργάνωσης παρά την ήττα με 4-1. Στο πρώτο παιχνίδι οι "πετεινοί" είχαν επικρατήσει με 3-0.

Ο τεχνικός διευθυντής της Τότεναμ Ντάρεν Ιλς, σχολίασε για το γεγονός: " Aυτά τα φαινόμενα δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο. Είναι ένα φαινόμενο που έχει εμφανιστεί πριν πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο της Αγγλίας ωστόσο, αυτή τη στιγμή ίσως είμαστε σε καλύτερη θέση από κάποιες άλλες χώρες".

Ο Αντρέ Βίλα-Μπόας σχολίασε το γεγονός λέγοντας: " Eιμαι σίγουρος ότι άκουσα ρατσιστικά συνθήματα και πιστεύω ότι η ΟΥΕΦΑ θα λάβει τα μέτρα της".

Η Ίντερ επίσης κινδυνεύει με τιμωρία για την ρίψη βεγγαλικών κατά την διάρκεια του αγώνα. Η ΟΥΕΦΑ θα συνεδριάσει στις 19 Απριλίου

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ