ΙΝΤΕΡ

Έταξε Champions League o Ποντόλσκι

Έταξε Champions League o Ποντόλσκι

Εκατοντάδες οπαδοί της Ίντερ πήγαν στο αεροδρόμιο για να καλωσορίσουν τον Λούκας Ποντόλσκι στο σύλλογο και να εκφράσουν την αποδοκιμασία τους προς τον Μάριο Μπαλοτέλι.

Κανέναν δεν άφησε παραπονεμένο ο Λούκας Ποντόλσκι κατά την άφιξη του στο Μιλάνο. Ο Γερμανός επιθετικός, παγκόσμιος πρωταθλητής το περασμένο καλοκαίρι στα γήπεδα της Βραζιλίας, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ.

Ο 29χρονος πρώην παίκτης της Άρσεναλ αφιέρωσε αρκετό χρόνο για να ποζάρει με τους εκατοντάδες οπαδούς του συλλόγου που πήγαν στο Λινάτε για να τον υποδεχθούν και να τον καλωσορίσουν στους "νερατζούρι".

" Μίλησα με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι. Νομίζω πως είναι ένας σπουδαίος προπονητής. Ήθελα πολύ να αγωνιστώ στο καμπιονάτο. Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ και θα δοκιμαστώ σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα το οποίο είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό", δήλωσε ο πολωνικής καταγωγής Ποντόλσκι.

Έταξε Champions League o Ποντόλσκι

Την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητο που τον περίμενε πρόσθεσε " θέλω να βοηθήσω την Ίντερ να κατακτήσει το Champions League".

Έταξε Champions League o Ποντόλσκι

Οι οπαδοί της Ίντερ είχαν φροντίσει να "ζεσταθούν" φωνάζοντας συνθήματα εναντίον της "μισητής" αντιπάλου, της Γιουβέντους, της συμπολίτισσας Μίλαν και εναντίον του Μάριο Μπαλοτέλι. Το όνομα του "Super Mario" είχε ακουστεί και για την Ίντερ, ωστόσο οι οπαδοί εξέφρασαν ανοιχτά την αποδοκιμασία τους εναντίον του επιθετικού που αναδείχθηκε στην ομάδα τους.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ