ΙΝΤΕΡ

Επίσημα "τέλος" από την Ίντερ ο Βίντιτς

Επίσημα "τέλος" από την Ίντερ ο Βίντιτς

Μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας στο Μιλάνο ο Νέμανια Βίντιτς αποτελεί παρελθόν από την Ίντερ, όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι "νερατζούρι.

Ο Νέμανια Βίντιτς ήταν πρωταγωνιστής για οκτώ χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την οποία πανηγύρισε μεταξύ άλλων πέντε πρωταθλήματα και ένα Champions League όμως στην Ίντερ ήταν σκιά του παλιού καλού εαυτού και δεν μπόρεσε ποτέ από το καλοκαίρι του 2014 και μετά που αποκτήθηκε να καθιερωθεί στη βασική ενδεκάδα.

Κάπως έτσι το διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών ήταν αναπόφευκτο, με την Ίντερ να ανακοινώνει επίσημα το βράδυ της Δευτέρας πως ήρθε σε συμφωνία κοινή συναινέσει με τον 34χρονο Σέρβο σέντερ μπακ για τη λύση της συνεργασίας τους.

Επίσημα "τέλος" από την Ίντερ ο Βίντιτς

Η ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τον Νέμανια Βίντιτς μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Ίντερ

"Ευχαριστώ όλη την νερατζούρα οικογένεια και τους οπαδούς της Ίντερ. Στο σύλλογο εύχομαι μεγάλες επιτυχίες στο μέλλον. Πάντα forza Inter", δήλωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του μιλανέζικου συλλόγου ο Βίντιτς, ο οποίος την περασμένη σεζόν (φέτος δεν αγωνίστηκε σε κάποιο ματς) είχε 28 συμμετοχές και 1 γκολ με τους "νερατζούρι".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ