ΙΝΤΕΡ

Εξαιρετικές ακαδημίες θέλει ο Τοχίρ

Εξαιρετικές ακαδημίες θέλει ο Τοχίρ

Ο Ερίκ Τοχίρ αποκάλυψε πως επιθυμεί η Ίντερ να συγκαταλέγεται στις ομάδες με τις καλύτερες ακαδημίες του κόσμου. Διαβάστε ποιους δύο νεαρούς έχει ξεχωρίσει ως τώρα.

Ευκαιρίες σε ταλαντούχους παίκτες θα δίνει από εδώ και στο εξής η Ίντερ σύμφωνα με το νέο της αφεντικό.

Ο Ερίκ Τοχίρ μιλώντας στο "Sky Italia" ξεκαθάρισε πως επιθυμεί να δοθεί βάρος στις ακαδημίες και να έχει στο εξής η ομάδα του αρκετούς εξελίξιμους παίκτες στην πρώτη της ομάδα.

"Η Ίντερ έχει μία από τις καλύτερες ακαδημίες στην Ιταλία, ακόμα και στην Ευρώπη. Θέλω να έχει μία από τις καλύτερες του κόσμου. Δε συμφωνώ ότι δεν μπορείς να κερδίσεις τίποτα με νεαρούς παίκτες. Στο τέλος της ημέρας 11 είναι αυτοί που μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο.

Μπορούμε να έχουμε superstars, αλλά δεν μπορούμε να έχουμε μόνο τέτοιους. Θα πρέπει να υπάρχει ένα μείγμα αστέρων και νέων παικτών. Νομίζω πως όλοι οι επιτυχημένοι σύλλογοι έχουν και ταλαντούχους παίκτες, είναι θέμα συνδυασμού.

Μου αρέσει ο Φραντσέσκο Μπάρντι και ο Ιμπραχίμα Μπαγιέ (αμφότεροι δανεικοί στη Λιβόρνο). Θα μπορούσαν να αποτελέσουν το μέλλον της Ίντερ, αλλά αυτό είναι θέμα του τεχνικού επιτελείου. Ωστόσο, ελπίζω μία μέρα να είναι στην πρώτη ομάδα της Ίντερ".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ