ΙΝΤΕΡ

Αρέσει ο Γκουστάβο, ενδιαφέρον για Ταϊντέρ

Αρέσει ο Γκουστάβο, ενδιαφέρον για Ταϊντέρ

Στο στόχαστρο της Ίντερ βρίσκεται ο Λουίς Γκουστάβο, για τον οποίο ενδιαφέρεται και η Βόλφσμπουργκ σύμφωνα με τον διευθυντή του συλλόγου, ενώ οι "νερατζούρι" εξετάζουν και την περίπτωση του Σαφίρ Ταϊντέρ.

Το επικείμενο deal μεταξύ του Μάσιμο Μοράτι και του Ερίκ Τοχίρ βρίσκεται στο προσκήνιο για την Ίντερ τον τελευταίο καιρό.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές πηγαίνουν πολύ καλά και ο Ινδονήσιος φαίνεται πως θα είναι ο νέος μεγαλομέτοχος των "νερατζούρι" σε λίγο καιρό, κάτι που επιβεβαίωσε δηλώνοντας "είμαστε κοντά. Θα επιστρέψω σύντομα"

Παράλληλα, οι άνθρωποι του συλλόγου προσπαθούν να ενισχυθεί η ομάδα σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι και ο πρώτος στόχος σε περίπτωση που χαλάσει του Ράνζα Ναϊνγκολάν φέρεται να είναι σύμφωνα με την "Corriere dello Sport" o Λουίς Γκουστάβο. Ο Βραζιλιάνος μετά -και- την απόκτηση του Τιάγκο Αλκάνταρα δε θα έχει πολύ χρόνο συμμετοχής στην Μπάγερν Μονάχου και δεν είναι λίγες οι ομάδες που παρακολουθούν διακριτικά την περίπτωσή του.

Ειρήσθω εν παρόδω, ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει και η Βόλφσμπουργκ, η οποία το επιβεβαίωσε την προηγούμενη εβδομάδα μέσω του Κλάους Άλοφς, αθλητικού διευθυντή. Λίγες μέρες μετά ο Μίκε Σούσλερ, διευθυντής των "λύκων", αποκάλυψε μέσω της "Bild" πως ήδη έχει γίνει κρούση. "Είχαμε μία επαφή και έχω ενημερώσει πως ενδιαφερόμαστε. Θέλουμε να κάνουμε τα πράγματα σωστά".

Από εκεί και πέρα, στην Ίντερ παρακολουθούν και την περίπτωση του Γαλλοαλγερινού Σαφίρ Ταϊντέρ. Ο 21χρονος πραγματοποίησε μία πολύ καλή χρονιά πέρυσι στην Μπολόνια και το Sky Sport Italia εκτιμά πως σύντομα η ομάδα του Μιλάνου θα καταθέσει πρόταση.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ