ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Υπερασπίστηκε Γιορέντε ο Κόντε

Υπερασπίστηκε Γιορέντε ο Κόντε

Ο Αντόνιο Κόντε ύψωσε ασπίδα προστασίας για τον Φερνάντο Γιορέντε και την κριτική που δέχεται, ενώ έβγαλε το καπέλο στη Λάτσιο.

Ενοχλημένος από την κριτική που έχει δεχτεί ο Φερνάντο Γιορέντε εμφανίστηκε ο Αντόνιο Κόντε.

Ο Ιταλός τεχνικός ξεκαθάρισε πως αυτό που γίνεται με τον Ισπανό είναι λάθος και πως ο ίδιος δε δίνει καμία σημασία γνωρίζοντας καλά τους παίκτες του και τις ικανότητές τους.

"Το να στέκεται κανείς στις δυσκολίες του κάθε παίκτη είναι λάθος. Ο Γιορέντε έχει έρθει εδώ και τρεις εβδομάδες και δουλεύει σκληρά. Προσπαθεί να μπει στο σύστημά μας. Θα πρέπει να τον σέβονται και όχι να τον κριτικάρουν δημιουργώντας τέτοιο κλίμα. Γνωρίζω τους παίκτες μου και αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση. Γι' αυτό είμαι και χαλαρός. Ξέρω ότι είναι επαγγελματίες".

Όσο για το ιταλικό Σούπερ Καπ, ο οποίος θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής, είπε: "Δε νομίζω πως υπάρχουν φαβορί. Τα παιχνίδια είναι πάντα δύσκολα και για τους δυο μας. Σέβομαι τη Λάτσιο και τον προπονητή τους και δεν έχω κάποια προτίμηση στο ποιους παίκτες θα αντιμετωπίσουμε. Βγάζω το καπέλο στη Λάτσιο, η οποία πέρυσι μας πήρε δύο ισοπαλίες και μας νίκησε μία φορά".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ