ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Υπέγραψε ο Γιορέντε!

Υπέγραψε ο Γιορέντε!

Παίκτης της Γιουβέντους θα είναι από την 1η Ιουλίου ο Φερνάντο Γιορέντε, με τη Γιουβέντους να ανακοινώνει επίσημα πως υπέγραψε μαζί του συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Το σίριαλ της απόκτησης του Φερνάντο Γιορέντε είχε αίσιο τέλος για τη Γιουβέντους. Μετά από αρκετούς μήνες σεναρίων και φημολογίας, η "βέκια σινιόρα" συμφώνησε σε όλα με τον 27άχρονο επιθετικός, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα ανήκει στο ρόστερ της από την 1η Ιουλίου.

Ο Ισπανός διεθνής φορ θα αποχωρήσει έτσι από τη Μπιλμπάο στο τέλος της σεζόν (λήγει το συμβόλαιό του) ύστερα από οκτώ χρόνια παρουσίας στο "Σαν Μαμές" (εννέα αν συνυπολογιστεί και ο ένας χρόνος του στην δεύτερη ομάδα της Αθλέτικ) ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Ιταλία οι ετήσιες απολαβές του στους "μπιανκονέρι" θα φτάσουν στα 4.500.000 ευρώ.

Ο επονομαζόμενος "βασιλιάς των λιονταριών" ("El Rey Leòn") μετράει 298 συμμετοχές και 104 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα των Βάσκων ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα της Εθνικής Ισπανίας 21 φορές (7 γκολ), κατακτώντας με τη "φούρια ρόχα" το Μουντιάλ του 2010 και το Euro 2012.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ