ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Το παράπονο του Ντελ Πιέρο

Το παράπονο του Ντελ Πιέρο

Απογοητευμένος για το πώς έφυγε από τη Γιουβέντους δήλωσε ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, ο οποίος σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη εξήγησε μεταξύ άλλων γιατί απέρριψε τη Λίβερπουλ (vds).

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δεν πίστευαν ακόμα και τη μέρα που αποχαιρέτησε τη Γιουβέντους πως ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο θα έφευγε από την ομάδα του Τορίνο.

Έναν χρόνο πριν συμβεί αυτό, ούτε ο ίδιος το φανταζόταν όπως αποκάλυψε στην "Gazzetta dello Sport" σε συνέντευξη που έδωσε.

"Δεν πίστευα πως η καριέρα μου στη Γιούβε θα τελείωνε με αυτόν τον τρόπο. Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ πριν ενάμιση χρόνο. Ωστόσο τα πράγματα στη συνέχεια άλλαξαν. Είμαι ικανοποιημένος που έδωσα τα πάντα στη Γιουβέντους".

Όσον αφορά το τελευταίο μονοετές συμβόλαιο που υπέγραψε, παρόλο που η Γιουβέντους του έδειχνε πως δεν τον υπολογίζει, σχολίασε: "Σίγουρα θα το έκανα ξανά. Υπήρχαν φήμες για το συμβόλαιό μου, αλλά εγώ απλώς ήθελα να ξεκαθαρίσω πως δεν είναι θέμα χρημάτων. Ήθελα να παραμείνω στη Γιουβέντους".

Για το πώς αντέδρασε στο συγκεκριμένο θέμα ο Αντρέα Ανιέλι είπε: "Μου είναι αδιάφορο. Αν θα καλούσα τον Ντελ Πιέρο στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν; Ναι, θα το έκανα".

Για την αποθέωση που γνώρισε στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε η Γιουβέντους στο Τορίνο (σ.σ. κάτωθι βίντεο) δήλωσε: "Οι οπαδοί ξεπέρασαν τους εαυτούς τους εκείνο το απόγευμα. Ακόμα και οι συμπαίκτες μου μού μιλούσαν γι' αυτό όταν το είδαν στην τηλεόραση. Ο Μπουφόν μου είπε πως με ζήλεψε. Το ήξερα πως με αγαπούν, αλλά όχι τόσο".

"Έκατσα στον πάγκο όταν έγινα αλλαγή και οι οπαδοί με έσυραν στον αγωνιστικό χώρο. Έκανα δύο γύρους στο γήπεδο και μου πετούσαν εκατοντάδες κασκόλ. Που και που σταματούσα. Έβλεπα τον κόσμο να κλαίει. Ήταν απίστευτο επειδή ήταν τόσο αυθόρμητο".

Για την επιλογή του να πάει στη Σίντεϊ είπε: "Ο κόσμος λέει ό,τι θέλει και δεν ανησυχώ γι' αυτό. Είχα πολλές επιλογές από την Αμερική, τη Βραζιλία, την Ταϊλάνδη, το Κατάρ, την Ισπανία, την Αγγλία, την Κίνα και την Ιαπωνία". Ωστόσο, δεν έψαχνα την καλύτερη οικονομικά προσφορά. Έχω ήδη πάρει τα πάντα ως παίκτης. Δε χρειαζόταν να κατακτήσω ξανά το Τσάμπιονς Λιγκ".

Τέλος, εξήγησε για ποιον λόγο απέρριψε τη Λίβερπουλ: "Ήμουν σε προχωρημένες επαφές με την Σίντεϊ και στη συνέχεια άρχισα να σκέφτομαι τι έγινε στο Χέιζελ. Γιουβέντους και Λίβερπουλ έχουν αποκαταστήσει τις σχέσεις τους, αλλά για πολλούς αυτή η τραγωδία έχει μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη τους".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ