ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Το ξεχωριστό T-shirt των πρωταθλητών Ιταλίας

Το ξεχωριστό T-shirt των πρωταθλητών Ιταλίας

Η Γιουβέντους γιορτάζει ακόμα για το τρίτο σερί πρωτάθλημα: δείτε το πάρτι που έστησαν ο Κόντε και οι παίκτες του μετά την ήττα της Ρόμα αλλά και το μπλουζάκι με... νόημα που φόρεσαν (video)!

H στενοχώρια των ανθρώπων της Γιουβέντους για το γεγονός ότι η ομάδα δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει μέσα στο σπίτι της το Europa League στις 14 Μαΐου ( αποκλεισμός από τη Μπενφίκα στα ημιτελικά ) κράτησε λιγότερο από 3 ημέρες καθώς το απόγευμα της Κυριακής το "ασπρόμαυρο" Τορίνο έστησε πάρτι.

Το ξεχωριστό T-shirt των πρωταθλητών Ιταλίας

Με την ήττα της Ρόμα από την Κατάνια η Γιουβέντους εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε, κάτι που σημαίνει ότι ο αποψινός αγώνας στο "Juventus Stadium" κόντρα στην Αταλάντα θα έχει εξαρχής τον χαρακτήρα φιέστας ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα.

Ο αρχηγός Τζανλουίτζι Μπουφόν και οι συμπαίκτες του παρακολουθούσαν στην τηλεόραση τον αγώνα της Ρόμα, στο ξενοδοχείο "Air Palace di Leinì" όπου η ομάδα του Κόντε καταλύει από το 2011 και μετά πριν από τους εντός έδρας αγώνες της και μετά το τέλος του ξέσπασαν σε ουρανομήκεις πανηγυρισμούς.

Οι συμπαίκτες άρχισαν τα τραγούδια και τα συνθήματα, οι συμπάνιες έρρεαν άφθονες, ο Αντόνιο Κόντε συμμετείχε στους πανηγυρισμούς με την ίδια ζωντάνια που είχε ως παίκτης των "μπιανκονέρι" (αυτό ήταν το 3ο του πρωτάθλημα ως προπονητής ενώ έχει και 5 με τη φανέλα της Γιούβε) ενώ φυσικά το ντεσού της βραδιάς ήταν τα μπλουζάκια που φόρεσαν όλοι οι παίκτες.

"Non c'e 2 senza 3" ("Δεν υπάρχει 2 χωρίς το 3") ήταν γραμμένο με λευκά γράμματα στα μαύρα μπλουζάκια, με τους αριθμούς "3" και "2" να είναι γραμμένοι κατά τέτοιο τρόπο ώστε να σχηματίζεται ο αριθμός "32", όσα δηλαδή και τα πρωταθλήματα που έχει η Γιουβέντους αν προστεθούν και τα δύο που της έχουν αφαιρεθεί από τις σεζόν 2004-05 και 2005-06 ελέω του σκανδάλου Calciopoli.

Το ξεχωριστό T-shirt των πρωταθλητών Ιταλίας

Όσον αφορά πάντως στη γιορτή μαζί με τους οπαδούς η οποία περιλαμβάνει παρέλαση με ανοιχτό λεωφορείο στους δρόμους του Τορίνου, θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή μέχρι τις 18 Μαΐου, καθώς τότε ολοκληρώνεται η φετινή Serie A και θα γίνει η απομονή στον αρχηγό και ηγέτη της ομάδας, Τζίτζι Μπουφόν.

Σημειώνεται πως η Γιουβέντους σκοπεύει μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος και σε τέσσερα μεγάλα ρεκόρ. Αυτά είναι το ρεκόρ πόντων (έχει 93 και της λείπουν 4 για να ισοφαρίσει το απόλυτο ρεκόρ της Ίντερ από το 2006-07), το ρεκόρ συνολικών νικών (έχει ήδη ισοφαρίσει τις 30 νίκες της Ίντερ από τη σεζόν 2006-07), το ρεκόρ συγκομιδής πόντων εντός έδρας (της λείπουν 4 για να ισοφαρίσει τη Μίλαν της σεζόν 2005-06) και των ρεκόρ των εντός έδρας νικών (θέλει μία για να ισοφαρίσει το "18 στα 19" που έχει η Τορίνο από το 1948-49 και η Μίλαν από το 2005-06).

Δείτε το trailer της Γιουβέντους για την κατάκτηση του 30ου πρωταθλήματος.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ