ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Το διάγγελμα του Ντελ Πιέρο!

Το διάγγελμα του Ντελ Πιέρο!

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, ανέβασε βίντεο-μήνυμα στην προσωπική του ιστοσελίδα, ξεκαθαρίζοντας ότι υπογράφει... εν λευκώ το τελευταίο συμβόλαιό του με τη φανέλα της "βέκια σινιόρα". Δείτε το διαδικτυακό διάγγελμά του!

Όπως μάλιστα άφησε να εννοηθεί, προχώρησε στη συγκεκριμένη κίνηση για να απαντήσει στα διάφορα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τις συζητήσεις του με τους ανθρώπους των "μπιανκονέρι", και τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Αναλυτικά το μήνυμα που έστειλε ο "Μεγαλέξανδρος" μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του:

"Γεια σε όλους, πιστεύω ότι έφτασε η στιγμή να μιλήσω απευθείας με εσάς που με ακολουθείτε με πάρα πολύ πάθος εδώ και πάρα πολλά χρόνια, κάθε ημέρα.

Εδώ και πάρα πολύ καιρό διαβάζω δίπλα στο όνομά μου αναφορές σε καταστάσεις και συμπεριφορές που δεν με εκφράζουν και αυτό με πικραίνει.

Η κινητήριος δύναμη της καριέρας μου ήταν πάντα η βαθιά αγάπη για το ποδόσφαιρο, για τη φανέλα της Γιουβέντους και για τους οπαδούς της.

Όχι μόνο για τα χρήματα: κέρδισα πολλά στη ζωή μου, θα μπορούσα να κερδίσω ακόμα περισσότερα αλλού αποδεχόμενος τις προτάσεις που μου έγιναν, ακόμα και πρόσφατα.

Μίλησα στον Πρόεδρο, όχι για οικονομικούς όρους στο συμβόλαιο, αλλα για την επιθυμία μου να θέσω διαθέσιμη και για την επόμενη χρονιά την αποφασιστικότητά μου, τον επαγγελματισμό και το πάθος μου, την θέλησή μου να εξακολουθώ να νικώ, αυτή τη θέληση που με συνόδευσε από το τουρνουά του Βιαρέτζο στο Παγκόσμιο Κύπελλο, για να μη μιλήσω για τη Serie B.

Υπογραμμίζω ότι η αγάη μου για τη φανέλα και τους οπαδούς δεν είναι κάτι μετρήσιμο. Υπέγραψα εν λευκώ το πρώτο μου συμβόλαιο με τη Γιουβέντους, θα υπογράψω εν λευκώ και εκείνο που θα είναι το τελευταίο της καριέρας μου με αυτή τη φανέλα.

Αυτό είναι όλο. Μία αγκαλιά σε όλους. Γεια.

Αλεσάντρο"

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ