ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Τα "έσπασε" με Γιουβέντους και θέλει Μπαρτσελόνα ο Λίχτσταϊνερ

Τα "έσπασε" με Γιουβέντους και θέλει Μπαρτσελόνα ο Λίχτσταϊνερ

Ο διεθνής Ελβετός μπακ, Στέφαν Λίχτσταϊνερ, θα αποχωρήσει από τη Γιουβέντους και βλέπει την Μπαρτσελόνα ως επόμενο και τελευταίο σταθμό της καριέρας του.

Από χαμηλές θερμοκρασίες διέπονται οι σχέσεις της Γιουβέντους με τον Στέφαν Λίχτσταϊνερ, καθώς ο 32χρονος Ελβετός διεθνής δεξιός μπακ ζήτησε να φύγει από τη "Γηραιά Κυρία" μετά από πέντε χρόνια που φορά τη φανέλα αυτής.

Η ψυχρότητα ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και την ομάδα του Τορίνου δεν έχει την πηγή της μόνο στην απώλεια της θέσης στην αρχική ενδεκάδα, αλλά και στο γεγονός ότι ο Μπέπε Μαρότα (τεχνικός διευθυντής των "μπιανκονέρι")εμπόδισε τη μετακίνησή του στην Ίντερ το περασμένο καλοκαίρι.

Η Μπαρτσελόνα δεδομένα θα ενισχυθεί σε αυτή τη θέση, ενώ μένουν τα τυπικά για την αποχώρηση του Αλέις Βιδάλ από τους "μπλαουγκράνα" στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Από την άλλη, ο Λίχτσταϊνερ βλέπει ως ιδανικό επόμενο και τελευταίο σταθμό της καριέρας του την ομάδα της Βαρκελώνης, μιας και θέλει να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο, ώστε να είναι παρών με την εθνική ομάδα της Ελβετίας (σε περίπτωση που αυτή προκριθεί) στα γήπεδα της Ρωσίας για το Μουντιάλ, το καλοκαίρι του 2018.

Η Γιουβέντους σύμφωνα με το "calciomercato" θεωρεί δεδομένη την αποχώρηση του Ελβετού και κινείται ήδη για την απόκτηση του 23χρονου διεθνούς Ιταλού της Μίλαν, Ματία ντε Σίλιο.

Βέβαια, ένας ενδεχόμενος "γάμος" έχει και "αγκάθια". Η Μπαρτσελόνα πιθανόν να θέλει να συμπεριλάβει τον Αλέις Βιδάλ στα έμψυχα ανταλλάγματα για το deal - όσον αφορά στην ενίσχυση στο δεξί αμυντικό άκρο - με τον Ζοάο Κανσέλο να είναι ένας από τους πρώτους στόχους, καθώς και η Βαλένθια θέλει τον πρώην ποδοσφαιριστή του Πανθρακικού.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ