ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Στριπτίζ για χατήρι της Γιουβέντους!

Στριπτίζ για χατήρι της Γιουβέντους!

Η Γιουβέντους βρίσκεται στα προημιτελικά του Champions League και δύο διάσημες Ιταλίδες πορνοστάρ υπόσχονται στριπτίζ σε περίπτωση που η αγαπημένη τους ομάδα κατακτήσει το τρόπαιο (φωτογραφίες).

Πριν κάποια χρόνια η Γιουβέντους έψαχνε να βρει τα πατήματά της και να ξανασταθεί στα πόδια της μετά τον εφιάλτη της Serie B λόγω του σκανδάλου Calciopoli τώρα όμως έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που οι οπαδοί της... σκίζουν τα ρούχα τους για εκείνη!

Η ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι έχει στο τσεπάκι το τέταρτο σερί σκουντέτο, πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Coppa Italia και βρίσκεται στα προημιτελικά του Champions League, με τον ευρωπαϊκό μάλιστα στόχο να είναι εκείνος που εμπνέει δύο σέξι φαν της "βέκια σινιόρα".

Στριπτίζ για χατήρι της Γιουβέντους!

Η Τέρα Πάτρικ με τη φανέλα της Γιουβέντους

Ο λόγος για τη διασημότερη Ιταλίδα πορνοστάρ Βιτόρια Ρίζι και την Τέρα Πάτρικ, που θεωρείται μύθος του hard κινηματογράφου, με τις δύο γυναίκες να συναντιούνται στη Βενετία και να συμμετέχουν σε μία κοινή φωτογράφιση φορώντας την φημισμένη ασπρόμαυρη φανέλα.

Στριπτίζ για χατήρι της Γιουβέντους!

Γνωστή για την αδυναμία της για τη Γιούβε η Βιτόρια Ρίζι

"Εάν θα κάνουμε στριπτίζ σε περίπτωση που πάρουμε το Κύπελλο Πρωταθλητριών; Γδυνόμαστε, το ξέρετε πως δεν είναι πρόβλημα για μας κάτι τέτοιο", δήλωσαν χαρακτηριστικά οι δύο φαν των Τορινέζων.

Στριπτίζ για χατήρι της Γιουβέντους!

Οι δύο πορνοστάρ έπλεξαν επίσης το εγκώμιο των Τέβες, Πίρλο, Βιδάλ και Πογκμπά ενώ κληθείς να καταθέσει την άποψή της για τον προπονητή, η Βιτόρια Ρίζι είπε:

Στριπτίζ για χατήρι της Γιουβέντους!

Στηρίζουν φανατικά και την εθνική Ιταλίας Ρίζι και Πάτρικ

"Ο Κόντε είναι σέξι αλλά ωραίος είναι και ο Αλέγκρι, πέρα φυσικά από το γεγονός ότι έχει αποδείξει πως είναι ικανός προπονητής..."

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ