ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Σέζαρ: "Πολύ δύσκολο να σφυρίζεις τη Γιουβέντους"

Σέζαρ: "Πολύ δύσκολο να σφυρίζεις τη Γιουβέντους"

Ο Ζούλιο Σέζαρ εξήγησε γιατί είναι πολύ δύσκολο για κάθε διαιτητή να διευθύνει παιχνίδια της Γιουβέντους, ενώ αποκάλυψε πως μισεί τους "μπιανκονέρι". Διαβάστε ακόμη τι είπε για τη φυγή του από την Ίντερ.

Σάλος έχει προκληθεί στην Ιταλία με τη διαιτησία του αγώνα της Κατάνια με τη Γιουβέντους.

Ο Ζούλιο Σέζαρ, πρώην τερματοφύλακας της Ίντερ, με αυτή την αφορμή αναφέρθηκε συνολικά μέσω του τηλεοπτικού σόου "Undici" στις διαιτησίες της Γιουβέντους, ενώ δεν έκρυψε την αντιπάθειά του προς την ομάδα του Τορίνο.

"Όποιος πρέπει να σφυρίξει τα παιχνίδια της Γιουβέντους έχει περισσότερη πίεση από τους υπόλοιπους. Οι διαιτητές κάνουν λάθη με όλες τις ομάδες, αλλά όταν γίνονται υπέρ της Γιουβέντους τότε το μυαλό του κόσμου πηγαίνει αμέσως στο κακό λόγω όσων έχουν συμβεί (σ.σ. σκάνδαλο Calciopoli)" είπε και προσέθεσε:

"Μισώ τη Γιουβέντους, αλλά μόνο σε αθλητικό επίπεδο, επειδή με τρέλαιναν. Πολύ δύσκολα τους νικούσαμε κι αυτό με ενοχλούσε".

Τέλος, για τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από την Ίντερ σχολίασε: "Δε θα το κρύψω είμαι λυπημένος από το πώς μου συμπεριφέρθηκαν στην Ίντερ. Ήμουν αναστατωμένος όταν έφυγα γιατί περίμενα κάτι άλλο. Ωστόσο, αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν και έχω ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Μάσιμο Μοράτι προσωπικά".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ