ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

"Προκάλεσε" Μέσι και Ρονάλντο ο Γιορέντε

"Προκάλεσε" Μέσι και Ρονάλντο ο Γιορέντε

Ο Φερνάντο Γιορέντε πέταξε το γάντι στους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, εκφράζοντας την άποψη ότι αν έπαιζαν στη Serie A δεν θα ήταν "εξωγήινοι", όπως εμφανίζονται τώρα στη La Liga.

"Πιστεύω πως είναι από άλλον πλανήτη, αλλά θα ήθελα να τους δω κόντρα στις ιταλικές άμυνες. Ίσως να μην κατάφερναν να σκοράρουν τόσο πολύ.

Εδώ κλείνονται πολύ καλά και συχνά υπάρχουν πολλοί παίκτες στην περιοχή τους. Είναι σαφώς πιο δύσκολο να σκοράρεις", τόνισε ο Ισπανός επιθετικός της Γιουβέντους μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του "Radio Cope", ο οποίος παράλληλα βρήκε την ευκαιρία να στάξει μέλι για δύο συμπαίκτες του: τους Άλβαρο Μοράτα και Πολ Πογκμπά.

"Ο Πολ θα γίνει ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στον κόσμο, είμαι βέβαιος για αυτό. Ο Άλβαρο έχει μεγάλες δυνατότητες και ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του.

Εάν συνεχίσει να εξελίσσεται όπως έχει κάνει μέχρι τώρα θα κερδίσει κάτι το σημαντικό. Έχει προσαρμοστεί πολύ καλά στη ζωή στο Τορίνο και είναι ευτυχισμένος".

Όσον αφορά δε στον εαυτό του, ο "Βασιλιάς των Λιονταριών" υποστήριξε πως δεν βρίσκεται ακόμα στο τοπ της κατάστασής του: "Και φέτος, όπως και στην πρώτη μου σεζόν, είχα ένα πολύ δύσκολο ξεκίνημα.

Αυτή τη φορά είχα προβλήματα φυσικής κατάστασης που με εμπόδιζαν να προπονούμαι καλά, ευτυχώς όμως τώρα αισθάνομαι καλύτερα και πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα φτάσω το μάξιμουμ της απόδοσής μου".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ