ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ραβανέλι: "Κόντε ο Μέσι των προπονητών"

Ραβανέλι: "Κόντε ο Μέσι των προπονητών"
PHOTOGRAPH: ALESSANDRO DI MARCO/

Το καπέλο στον Αντόνιο Κόντε έβγαλε ο Φαμπρίτσιο Ραβανέλι, ο οποίος επεσήμανε πως ο τεχνικός της Γιουβέντους είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου.

Αν θα έπρεπε κανείς να παρομοιάσει τον Λιονέλ Μέσι με κάποιον προπονητή τότε αυτός θα ήταν ο Αντόνιο Κόντε σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ραβανέλι.

Ο πρώην παίκτης της Γιουβέντους εξήρε τον 44χρονο Ιταλό, ο οποίος στα δύο χρόνια παρουσίας του στον σύλλογο έχει κατακτήσει ισάριθμα πρωταθλήματα κι ένα Σούπερ Καπ.

"Για μένα ο Αντόνιο δεν είναι απλά ο καλύτερος ιταλικός προπονητής, είναι ο Μέσι των προπονητών. Το Σούπερ Καπ μπορεί να είναι πιο σημαντικό για τη Λάτσιο απ' ό,τι για τη Γιουβέντους, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο Κόντε θα πιέσει τους παίκτες του. Αυτό είναι πιθανότατα το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του" είπε στην "Tuttosport" και προσέθεσε:

Η Γιουβέντους έχει ένα μειονέκτημα, ότι δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, αλλά ο Κόντε ποτέ δεν τα παρατάει όταν είναι για ένα τρόπαιο. Είμαι σίγουρος πως θα παρουσιαστεί όπως πρέπει η Γιούβε".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ